Houston, we have a problem!

Jag kom inte upp till simningen imorse. Jag måste ha 8 timmars sömn per natt numer och det funkar inte att gå upp 6 när jag lägger mig närmare 1… men ingen fara på taket tänkte jag, jag kan simma ikväll.

Efter att ha letat efter cykelnyckeln ett tag hittade jag den slutligen. Eller, jag hittade en nyckel jag inte visste vad den gick till – och den gick tydligen till cykeln.

Jag skulle precis hoppa på den och iväg till Simstadion när jag upptäcker att bakre däcket är tomt på luft. Då gick luften ur mig också. Och Grabbens racer av märket Giant från 90-talet, för den hade inte heller någon vidare luft i bakdäcket.

Sista räddningen var sommarbilen Charlie men den är på landet och kopplar fyrverkerier inför kändisbröllop, så jag hade ingen tur där heller. Istället kommer en granne in till cykelrummet och säger att det måste ha varit varmt ute på cykelturen – jag såg lika svettig ut som jag kände mig…

Vi äger ingen cykelpump. Men det ska nog finnas en pump för allmänt bruk ute i Halmstad någonstans. Men just nu orkar jag inte riktigt…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!