Blossom Magazine

Läste Blossom Magazine för första gången på stranden igår. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.

För det första är det ingen träningstidning och det måste jag påminna mig om. Det är en hälsotidning. Och jag köper hellre ett nummer av Blossom än ett nummer av Amelia eller vad det nu kan vara – om jag vill läsa en tidning som inte är en ren träningstidning.

Det som var bäst i detta nummer var ledaren. Den första kolumnen var riktigt bra, i den andra kolumnen gick det till överdrift. Texterna var i övrigt bra skrivna med undantag av en skribent som återkommande skrev som om det vore mail till en kompis. Jag gillar en personlig touch men inte på bekostnad av seriositeten. Sådant språk passar sig bättre i tal och på bloggar.

I övrigt ogillar jag starkt när träningsmode ska stylas som om det vore streetmode. Det känns inte alls trovärdigt att klättra uppför en badstege iförd våtdräkt, en massa armband och en klocka som inte ser ut att tåla vatten. Visst, jag fattar att det ska vara inspiration men ändå. Det känns inte trovärdigt.

Annars gillade jag nog tidningen och det är kul att det finns bra alternativ till de vanliga Amelia & Co. Men jag saknar fortfarande fler bra träningstidningar.

Vad tycker ni om Blossom Magazine?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag har bara kommit ungefär halvvägs men gillar den hittils. Kanske ingen jag ska köpa varje gång men den kändes som fräsch på något vis. Men i träningstidningsväg tycker jag ändå att Fitness Magazine är solklar etta 🙂

    Ida 2010-07-12 23:31:22 http://www.idmi.blogg.se/traningspepp
    Svara
  • Kan bara hålla med dig om det där med skribenten som skriver som om det vore ett mail… Jag vågade inte skriva ut det på bloggen bara. Jag vet inte om vi menar samma, men hur som helst är jag väldigt känslig för dåliga texter… Hahah.
    En av anledningarna till att jag gillar din blogg så mycket (förutom din härliga energi och att du inspirerar) är att den är så välskriven!

    Ellen 2010-07-11 20:57:30 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Ja jag tecknade en prenumeration på tre nummer innan den var liksom färdig. Och jag vet inte riktigt… Hade väntat mig mer, men jag vet inte riktigt av vad. Man får ju inte glömma att tidningen inte är = Blossom… Jag kanske tar i men det kändes som den var lite väl ”tantig” i form och färg.

    Kommer nog inte förlänga min prenumeration som det ser ut nu.

    Bondjäntan 2010-07-11 16:45:32 http://bondjantantranar.blogspot.com/
    Svara
  • Hej! Nu är det ju inte så att jag är en väldigt tränande människa men jag gillade denna tidning och kommer nog med stor sannolikhet att köpa den igen (tror att det kommit en ny tidning nu som jag inte köpt än)
    Jag håller med dig om att det var en schysst hälsotidning!
    Lotta

    Lotta 2010-07-11 15:58:19 http://www.viktinfo.wordpress.com
    Svara
  • Jag läste det förra nummret och måste hålla med dig. Den är i det stora hela ganska bra, men samtidigt så känns det inte riktigt som det man vill läsa. Och bra träningstidningar känns det som att det finns ont av, det borde finnas fler som inte enbart handlar om kroppsbygge och värstingträningspass. Det kanske vore någonting för dig, att skriva en träningstidning. Du som är så duktig på att inspirera : )

    idamari 2010-07-11 15:57:24 http://idamarithornberg.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!