Nike Lunarglide2

Jag, tillsammans med några andra, är inbjuden av Nike att springa Midnattsloppet för dem. För att ha något att springa i har vi fått den nya Lunarglideskon – designad precis så som vi vill ha den! Lunarglide2 är en uppföljare till Lunarglideskon som kom för ungefär ett år sedan.

Jag har designat mina egna skor hos Nike förut och tycker att det är en riktigt rolig grej. Då blev mina skor knallgula. Och gula blev det nu också, men med inslag av grönt och lite rött. Även Jessica har designat skor – och hennes blev riktigt grymma i gult och rosa.

Förutom att välja färger på skon kan man också välja om man vill ha olika storlekar på fötterna eller om man vill ha en bred eller smal sko. Smart, tycker jag! När jag designade mina förra skor så kostade det faktiskt inget extra att designa dem själv, hur det är nu vet jag inte – men kan vara värt att spana in med tanke på att Adidas tar extra betalt för egna färgval…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • ooo vad snygg den blev! Den känns faktiskt lite Sara.

    KRAMAR
    J

    ps. jag håller dessutom på att förgås av värmen. 23.40 och det är 26 grader.

    Jessica 2010-07-10 23:38:40 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Åh vad kul att få springa för Nike OCH få skor av dem! 🙂

    Ellen 2010-07-10 20:46:36 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Vilken tur att ni får skor, hur skulle ni löpare annars kunna springa? 🙂

    Bra att kunna välja storlek och bredd på skon. Snart kanske man också kan få välja grad av pronation eller supination och då är det riktigt bra!

    Grabben 2010-07-10 20:44:16 http://www.snabbafotter.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!