Mölle, Torekov och Båstad

Igår gick vi desto mindre men åkte bil desto mer. Vi började med en tur till Mölle och Kullaberg för att spana in hamnen, äta lite mjukglass och vandra runt vid fyren. Tillsammans med en massa tyskar fick vi uppleva dramatik då en massa brandbilar och ambulanser anlände till platsen för att rädda en (oskadd) familj som fastnat på en klippavsats. Vad som faktiskt hänt fick vi inte reda på förrän på kvällen då vi googlade de tjutande sirenerna. Av insatsstyrkan att döma var det en mindre katastrof som inträffat, och i den tron levde vi hela dagen, men det är väl bra att ta till hela gardet utifall att.

Efter att ha mellanlandat på trevliga Systrarna Lundgrens strax utanför Mölle åkte vi sedan till Torekov och Båstad. Nästa gång jag är i närheten ska jag ta mig en titt hos Tant Grön och stanna till vid en vägkant för att köpa grönsaker och lägga slantarna i en glasburk bredvid. Det är fantastiskt att sådant fortfarande existerar!

Idag har vi återigen åkt söderut. Falsterbo Horse Show står på schemat och där är vi just nu.

Foto: Marcus Rönne

Foto: Sara Rönne 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Guldkorn på sådana ställen. På vägen hem till byn passerar vi en tomatodlare där man köper en påse dagsplockade tomater (typ 1,5 kg) för 20 kr (eller var den en tia), pengarna läggs i glasslådan. Vi köper alltid flera påsar och ger bort till dem vi ska hälsa på.
    Guldkornsställen som får spridas genom mun till mun för att hålla för mycket folk borta :).

    frida 2010-07-08 11:42:14 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Jag är så avundsjuk att jag döööööör! Jag vill också vara i Falsterbo! Tävlat i hoppning hela mitt liv fram tills jag var 19 och flyttade till Göteborg och började plugga…nu springer jag istället. Inte fel det heller iof 🙂
    Insup lite hästdoft åt mig med, snälla!

    Karin 2010-07-07 21:48:01 http://karinnilsson.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!