Prins Bertils stig

Jag har gått Prins Bertils stig. Igen. Jag har visat oändligt många bilder därifrån i tidigare inlägg på den här bloggen, och skrivit om den också – och idag var den lika vacker som alltid. Men det blir faktiskt rätt så jobbigt på slutet. Den är någon kilometer för lång för att man ska njuta av varenda meter och längta dit igen på en gång. Just nu vill jag till exempel inte gå den imorgon igen. Men fråga mig när jag vaknat – då vill jag nog ta en till vända utmed kustbandet.

Att gå så pass långt frestar lite väl mycket på hälsenan. Den känns stel och protesterar lite. Imorgon ska jag nog åka lite bil istället…

Bilder: Marcus Rönne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Wow vilken duktig bror! Väldigt stilistiska bilder! 🙂

    Magnus 2010-07-06 21:13:44 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • Bild 2 var bedövande vacker!
    Sen har jag ingen koll alls på hur långt du gått, men det låter som en väldigt lång promenad 🙂

    Huskatt 2010-07-06 13:30:50 http://huskatt.blogspot.com/
    Svara
  • Jasså, förstod nu att du kom från den underbara sommarstad som jag så många år bott i. Denna promenad är helt underbar… Längtar lite granna nu när jag ser den. Istället för den sand som finsn där ser jag mestadels klippor i mitt bohuslän.
    Underbart det också – fast på andra sätt!
    Tack för bilderna!
    Lotta

    Lotta 2010-07-06 11:45:40 http://www.viktinfo.wordpress.com
    Svara
  • Tack för din kommentar i min blogg där jag skrev om min värk. Du frågade hur jag har ont. Har fått många kommentarer om det (inte bara i bloggen) och kanske borde det inte vara så. Ska försöka gör ett längre inlägg om det snart. Men i korta lag så har jag ont mellan mensen också. Mensvärken är en liten fis i rymden om jag jämför med det andra. Så jag har en värk mellan mensen, en vid ägglossning och en mensvärk. Nu när jag har ont, så molar det och värker i trakterna kring livmoder och äggstockar, hela tiden för att ibland hugga till och få mig att vika mig dubbel. Så kan det hålla på ett tag, för att försvinna några dagar fram till ÄL och då kommer värken ännu mer, har jag nu tur har jag inte ont fram till mensen. Så jag känner att jag har ont jämt. Ska nog ta mig i kragen och ringa gyn igen.

    Om min kost så är jag med i ViktVäktarna först och främst, sedan så har jag dragit ner på kolhydrater ordentligt för att jag märkt att jag mår så mycket bättre då. Men ibland blir det en tallrik med pasta bara för att det är lättast med ett stressat familjeliv. Men de gångerna blir färre och färre. Bröd äter jag inte ofta och blir det bröd blir det typ Rågkusar eller annat med hela korn i. Du får gärna berätta mer om hur du äter för att må bra.

    Så blir det du en hel del motion med som tagit mig ner, något jag aldrig trott kunna göra. Jag har hittat min träningsglädje och älskar det.

    Gillar din blogg! Snyggt gjord och fina bilder – din bror är duktig. Återvänder gärna hit igen.

    Camilla - BMI36 2010-07-06 09:21:05 http://www.bmi36.wordpress.com
    Svara
  • Gick ni hela vägen ut? Jag kommer aldrig så långt, men ska nog ta mig utåt en bit på annat sätt och sen gå utåt så jag kommer ända till slutet istället, är ju superfint där med! Gick där accidentellt i lördags, ända ute kanske 15 min efter Tylöhus, var ju nästan som en regnskog man kom fram till =)

    Jenny 2010-07-06 09:19:46 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!