Besök till Mellanöstern

Jag var i Mellanöstern på lunchen. Mina härliga kollegor tog mig till Restaurang Kurdistan mitt ute i de trakterna dit man vanligtvis inte åker. Särskilt inte för att äta. Bakom Solvalla och alldeles intill en Jet-station med ett mystiskt ”Biltorg” och en camping som mestadels fungerar som hem för de som inte alls campar satt vi och avnjöt den bästa lunchen i mannaminne – riktig kurdisk mat!

Enda problemet med lunchen var att det var så sjukt mycket mat. Dessutom god mat! Linssoppa, soppa på aubergine, lamm som var så mört att det föll i bitar från benet, stora gröna persiljeblad som man stoppade i nybakat bröd tillsammans med köttet och bara åt och åt och åt. När vi var så mätta att magen spände fick vi in stora tallrikar med krispig vattenmelon. Så vi fortsatte att äta i solen i en del av Stockholm jag aldrig brukar åka till annars.

Ikväll fortsätter ätandet, men då på ett ställe med fler stjärnor. Så fler matbilder av en helt annan karaktär kommer dyka upp inom kort… träningen fortsätter imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!