Svett & Salt

Jag spenderade slutet av England – Tysklandmatchen på ett löpband framför matchen. Enminutsintervaller. Det var ingen match. Farten är högre än förut – men nu måste jag jobba på att bli uthålligare. Då behöver jag bra musik i öronen, inte fotboll framför ögonen.

Efter 20 minuters intervallande körde jag lite styrka. Superset på 10 benböjshopp med stång på axlarna kombinerat med axelpressar med samma stång. Testa att köra det utan paus – vilken pulshöjare!

Sedan körde jag 21:an. 7 halva bicepscurls med stång – nedre halvan, och så 7 bicepscurls – övre halvan, och så 7 hela bicepscurls. 3 set. En killer!

Till sist körde jag lite mage och rygg. Hade egentligen tänkt att köra triset och lägga på armhävningar också men mina ben är sönderbrända från solen idag. Jag är bra på mycket men i solen lär jag mig aldrig!

Medan jag tränade på gymmet sprang Grabben långpass. När han kom hem tog vi bussen ut till Tylösand och min allra bästa kväll på Salt på länge. Vilken mat! Vilken utsikt! Vilken fantastisk miljö!

Jag åt fantastisk tonfisk till förrätt, lika fantastisk hälleflundra till varmrätt och en alldeles fantastisk klassisk smulpaj till efterätt. Helt klart den godaste restaurangmiddagen på länge – och då är jag lika bortskämd som jag är kräsen med fantastisk mat. Det är skillnad på gott och fantastiskt!



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!