Har du checkat ut?

Många har verkat checka ut för sommaren och semester men inte jag. Eller jo, sommar har det ju faktiskt blivit men det där med semester får jag ta något annat år. I alla fall sammanhängande semester. NYC-veckan flög förbi och det kommer mina två semesterveckor i början av juli respektive slutet av juli också att göra. Men vad gör väl det när jag faktiskt bosatt mig mitt i semesterparadiset?

Imorse var jag ut en sväng och stavintervallade mig runt i terrängen. Kände inte ett uns i min hälsena trots att jag stavlöpte uppför branta backar och spurtade genom svaga uppförslut. Tack kära X-talons för det!

Planen är att bränna av ett gympass nu på eftermiddagen men det gör nästan ont i själen att gå inomhus och träna när det är så fint ute. Fler soltimmar är att vänta och just därför kanske det blir ett pass inomhus ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag tyckr det är skönt att gå in och riva av ett pass i gymmet på sommaren för att kyla ner sig efter en dag i solen… även om uteträning äger 🙂

    pilla 2010-06-28 07:01:17 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Själv hade man 2,5 veckor i början av juni och kommer ha drygt 3 veckor i augusti. De tre veckorna kantas dock av lite omtentor så helt ledigt blir det ju inte men det närmsta jag kommer som student!

    Malin I Form 2010-06-27 22:09:41 http://maliniform.wordpress.com
    Svara
  • Nedräkning, semestern börjar med Davos från lördag!! Ska bli grymt skönt!

    Carina 2010-06-27 22:07:33 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Jobbar 5 veckor till innan semestern… men ska väl gå det med! Varit ute så gott som hela dagen så ikväll kan jag med ”gott samvete” storstäda här hemma. Lagom kul en söndagkväll. Men blir en kort promenad först för att suga ut sista solstrålarna idag 🙂

    Jenny, Halmstad 2010-06-27 18:03:14 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Här återstår jobb också, har ingen sammanhängande semester utan jobbar hela sommaren men inte 100 %, skönt det i alla fall. Sommaren har ändå inte kommit hit, bara 3-4 dagar som varit sommarvarma hittils, så än så länge känns det inte så sorgligt att sitta inne på kontor.

    sanna 2010-06-27 17:48:47 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!