Prins Bertils stig

Vi vaknade till molnighet men tog bussen ut till Tylösand och solen för att powerwalka Prins Bertils stig tillbaka till stan. På stranden låg folk och solade mellan sanddynorna och vid strandkanten så badades det hej vilt. Jag har blivit en badkruka på senare år men ärligt, skulle 16 grader locka dig?

Jag och Grabben hade packat ryggsäcken med en vattenflaska och 2 bars men det vi åt på vägen var en varsin glass och så delade vi på en läsk och en bulle vid det nya lilla caféet i småbåtshamnen i Grötvik.

I nästan varje badvik och varje klippvrå gömde sig solbadare och mitt på Prins Bertil stig träffade vi på Gax-Staffan. Vågorna slog mot klipporna och i tallskogen doftade det av sol och sommar.

Jag gick i mina Inov-8 X-talon som är låga i hälen så jag kände knappt av mitt onda alls. Efter tips från Fredrika ska jag testa det där med skokirurgi och se om det hjälper. Men först ska jag njuta lite mer i solen…

Älskade rhododendronparken – min favorit!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Minst 20 får det allt lov o vara innan jag doppar mig.

    Fina bilder!

    Carina 2010-06-27 21:59:03 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Pernilla: ja jag förstår inte alls

    Jenny: jag vet inte riktigt… måste nog kolla datum! om det blir så blir det milen iaf…

    Ellen: nja, sthlm är väl inget strandställe direkt – mer klippor… men jag gillar att springa runt långholmen när jag är i sthlm, och runt årstaviken. där kluckar det fint från vattnet! 🙂

    Sara 2010-06-27 15:40:10
    Svara
  • Men hallå, hur hittar du alla fina stränder som du promenerar och springer på! Du som bott i Sthlm tidigare, finns det några såna fina stränder här också!? Perfekt fotomiljö ju.

    Ellen - I gyllene löparskor 2010-06-27 13:56:03 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Blir det något Prinsens minne? Jag hade svårt att bestämma mig för milen eller halvmaran men det blev milen till slut, känns mest realistiskt med tanke på min minst sagt sporadiska löpning (förhoppningsvis ändring snart för jag älskar ju det egentligen).

    Jenny, Halmstad 2010-06-27 10:19:56 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • 16 grader?! Då får det bli obadat!
    Varför blir det så, att det kommer fram en badkruka när man blir vuxen? Jag hade ingen badkruka som liten men nu finns det bara en sån.. Märkligt!

    Pernilla 2010-06-26 19:07:36 http://bumbisplace.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!