Utomhusyoga

Det där med yoga utomhus är en fantastisk idé. Fast kanske inte i Göteborgs knasigaste park. Yogainstruktören var rädd för att vi skulle få flaskor kastade på oss. I Kungsparken bakom Stora teatern är det fullt av folk – och gäng som förmodligen inte skulle dra sig för att störa en yogaklass.

Vi fick inga flaskor kastade på oss. Men vi hade rätt stor publik. Ibland bestämde sig publiken för att delta i klassen. I bakgrunden susade bilar förbi och vid något tillfälle ackompanjerades den lugna yogamusiken av sirener.

Klassen i sig var rätt bra för en icke-yogi som mig som inte tränat yoga sen jag vet inte när. Visst, vid något tillfälle böjde vred jag kroppen åt fel håll men hundarna kändes inte alls särskilt ansträngande utan faktiskt rätt behagliga – och som att de gjorde någon nytta.

Efter klassen picknickade jag, Löpning o Livet, Powersus och Erika i de sista solstrålarna som gick att tillgå. Jag picknickade på jordgubbar såklart. Inte ens 100 kronor kilot kan avskräcka mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Jag gillar naturen. Jag gillar yoga. Utomhusyoga låter som en alldeles utmärkt idé! Måste kolla upp om det finns i Sthlm!

    Sara Jansson 2010-06-22 20:29:02 http://www.sarajansson.se
    Svara
  • 100kr/kg för jordgubbar kan upplevas som dyrt men med tanke på vad lösviktsgodis kostar så är det helt plöstligt inte som så fasligt dyrt…

    Maria 2010-06-22 12:25:22
    Svara
  • Kan det vara så att Rexona och Wordclass vill att det ska vara på en plats där det syns :)? Dock fin idé med utomhusyoga (så länge det är fint väder).

    River 2010-06-22 11:17:14 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Tack för trevlig kväll!
    Lite beredd att hålla med Andréa om att skippa yogan nästa gång… 🙂

    Utomhusyoga är dock en bra idé men det ska nog vara på en annan plats.

    Ikväll blir det mer jordgubbar! Tror det är bra för min lite onda hals! =)

    Erika 2010-06-22 10:43:55
    Svara
  • Tack för igår! Det får vi göra om snart! (dock kan vi hoppa yoga i park och gå diekt på maten 🙂 )

    Andréa 2010-06-22 10:30:21 http://[email protected]
    Svara
  • Kanske skulle man varit i slottis bortre delar istället, så att man inte vart så distraherad? Låter som ett toppenkoncept under de rätta omständigheterna!

    Mikkan 2010-06-22 10:11:15 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Tycker också idén låter alldeles underbar! 🙂

    Haha, nej väg inte in för mkt i det där! Har testat en farburner och totalt blev det way to much coffein skulle jag tippa på. Smileyn var mest åt några som kommer tänka ”det borde du fattat” 🙂 Men ibland lär man sig av sina misstag! Mår mycket bättre idag.

    Det är ju så underbart på morgonen, särskilt med väder som idag. Ikväll ska jag på bodycombat förresten med Louise, har du varit på pass med henne nån gång? Hon har varit mammaledig nu men är tillbaka – och jag tycker hon är så gryyyym! Synd du inte har kort på Sats längre, då kunde du hängt på! 😀

    Jenny 2010-06-22 10:04:52 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Jordgubbar är värt varenda krona 🙂

    Malin I Form 2010-06-22 09:53:26 http://maliniform.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!