Träning på Sportlife

Det var med nöd och näppe som jag blev insläppt på Sportlife City i Göteborg. Jag har Klubb Sverigekort genom mitt gym i Halmstad men sedan i maj är Sportlife inte längre medlem i Klubb Sverige.

Det var väl själva fan, tänkte jag först.

Sedan tänkte jag att det inte spelar så stor roll, jag har under hela våren besökt Sportlife vid ett tillfälle. Ett!

Någonstans där hemma har jag kvar ett presentkort på ett 10-klippkort och om jag bara hittar det och löser in det så kommer jag kunna träna på Sportlife i 5 års tid med tanke på min tidigare Sportlifebesökarfrekvens.

Träningen gick rätt så dåligt. Jag måste slänga mina vita träningströjor. Jag avskyr att träna i vita tröjor som är för korta. Aldrig känner jag mig så tjock som då! Och så måste jag raka benen…

Jag brände av 20 minuters intervallande på crosstrainer och så 6 tunga set biceps, 3 set tunga rygg och så lite magövningar. Rätt så ofokuserat pass alltså.

Nu sitter jag på McDonalds och laddar om. Det var det närmsta stället jag kunde komma på som har gratis wifi. På vägen hit köpte jag ett par vita Keds och snart ska jag på yoga under bar himmel med sköna träningsvänner. På vägen hem till Halmstad ska jag dessutom hylla sommarsolståndet. Denna måndag är nog rätt bra ändå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • tack för lyckönskningen, jag är så himla taggad nu och jag tankar inspiration här hos dig för jämnan! 🙂

    Ska du springa prinsens minne förresten?

    Fine 2010-06-21 22:45:09 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Wow! Hur har jag kunnat missa den här färgsprakande bloggen. Så snygg design och trevligt skrivet. Kommer tillbaka hit igen! =)

    Ousa 2010-06-21 20:21:06 http://www.correr-ousa.blogspot.com
    Svara
  • Roligt inlägg! Håller verkligen med dig angående vita tröjors förmåga att göra en rundare än vad man är. Har tidigare begått misstaget att bära vitt på gymmet och fått en chock framför spegeln. Tränar därför nästan alltid i svart eller mörkblått.

    Mvh Pelle

    Pelle 2010-06-21 20:03:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!