Stuck

Jag skulle egentligen ha varit i Halmstad nu. Tyvärr har sommarbilen Charlie fått trasig växellåda så jag är kvar i Stockholm på obestämd framtid (läs: tills dess att verkstadskillarna på BMW börjar jobba på lite. Ett ungefärligt datum hade varit bra tack. Det duger inte med ”kanske i eftermiddag, kanske på tisdag nästa vecka” – vilket annat yrke, förutom hantverkare, jobbar på det sättet?). Det känns lite surt. Det finns så mycket i hemma som jag vill göra!

Så länge jag är kvar i Stockholm tar jag det lugnt med träningen. Förra året hade jag också en rejäl träningsvila de 2 första veckorna i juni och det kan vara behövligt med en längre lugn träningsperiod – förutsatt att man kört på rätt rejält under tidigare veckor.

Träning är ett stressmoment för kroppen. Tyvärr har jag svårt att känna av stresspåslaget. Om jag känt av tröttheten hade det nog varit enklare att vila. Kanske behöver jag inte vila så mycket så länge jag inte känner träningströtthet i kroppen. Ibland (läs: för det mesta) är kroppen mycket bättre på att berätta saker för oss än böcker – förutsatt att vi faktiskt lyssnar. Böcker är dock bra på att förklara varför.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Mikael: sant!

    Henric: tack! 🙂

    Ulrika: ja man måste ju verkligen lyssna, och det är nog där svårigheten ligger.

    Sara 2010-06-16 15:54:56
    Svara
  • Jag tror också på att lyssna på kroppen. Men då gäller det verkligen att lyssna noga och inte överröstas av alla redan uppgjorda träningsplaner och stänga av den mentala träningsviljan. För det är inte alltid kroppen och hjärnan talar samma språk.

    Ulrika 2010-06-16 15:46:54 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • 1. Väldigt bra bild!
    2. Bilverkstäder och hantverkare ja….varför är det så för två HELA yrkeskårer? Finns ju knappt några undantag från de tråkiga reglerna….

    Henric 2010-06-16 14:08:04
    Svara
  • Det finns en yrkesgrupp till som jobbar så. Kundtjänst på bl.a. Bredbandsbolaget.
    De skulle koppla ur sig snarast hos oss. Det tog nästan en månad

    mikael 2010-06-16 14:03:53 http://montani.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!