Run around the world tour

Jag har bytt namn på min idé. Half marathon around the world tour blir run around the world tour. Jag kan nämligen tänka mig rätt många distanser. Kolla in den här listan. Jag kan tänka mig varenda lopp i december. Tyvärr är nästan alla distanser i december maror – men mer tyvärr så går alla lopp på lite väl exotiska platser för min plånbok (och jobbschema). Jag skulle dock gärna ta tjänstledigt och ägna månaden åt att springa på diverse ställen där det är varmt och härligt. Folk har ju gjort större bedrifter än så. Vad sägs om det chefen?

Andra lopp från listan som skulle vara roliga att springa, och som ligger på lite närmre håll, är en halvmara i Norge i september, en halvmara i Budapest i september, en halvmara i Glasgow samma helg i september som de tidigare två, en mara i Dublin i oktober bara för att det vore rätt så skoj att hälsa på min gamla hemstad igen och för att det inte finns så mycket annat att göra där än att dricka öl och det gör jag ju ändå inte och så den där halvmaran i Valencia i november som jag ägnat rätt mycket tankekraft åt de senaste dagarna.

Första anhalten på min tour blir Berlin. Där ska det springas marathon. Inte jag då, men Grabben. Fast jag får väl ta några löpsteg själv också så att resan kvalar in till min tour. (Loppet är fulltecknat men om det är någon som redan nu har en startplats som inte ska användas så hör av er!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh…har alltid velat se Dublin… Att springa runt stan är väl det BÄSTA sättet att se den!? 😀
    Btw…I LOVE YOUR SHIRT! Energi!!!

    Helena 2010-06-08 22:18:11 http://h-examino.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!