Marathon

Allt Grabben gör idag går långsamt och jag är avundsjuk. Jag vet hur skönt det kan vara att ha ont i kroppen efter en rejäl prestation. Det jag minns allra tydligast är 24-timmarsloppet i Hallsberg för några år sedan. Jag och KarinTri tog oss till Örebro efter målgång och det var en supervarm dag och vi bodde på ett Scandichotell utan fläkt eller AC och vi var helt slutkörda i kroppen och stela i benen och med den där speciella ontet i fötterna man får efter ultralöpning. Vi letade restaurang och gick långsammare än pensionärer med rullator. Det är på något sätt en fantastisk känsla – just tack vare prestationen man just utfört.

Jag var lite avis på de löpare jag stod och hejade på i korsningen Torsgatan/St Eriksgatan igår också. Inte för att det såg kul ut, men just för att känslan av ett marathon eller liknande prestation är så grym. Jag vill uppleva det igen – snart!

Grabben dagen efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Karin: ja, grymt ontskönt efteråt!

    Coyntha: såg dig inte men har läst din berättelse – du är grym! jag har inget marathonlopp inplanerat men jag kanske ger mig ut på en egen sväng. 🙂

    Sara 2010-06-07 16:18:27
    Svara
  • Hej!
    Kommer du att springa en mara?? Snart? 😉
    Såg du mig i lördags??

    Kram på er!

    Coyntha 2010-06-07 16:15:58 http://www.coyntha.wordpress.com
    Svara
  • haha, just ja! Det var tider det! Att vara så slutkörd i kroppen är ju skönt. Halta fram och få skumma blickar från alla, haha.

    Karin 2010-06-06 21:43:53 http://www.karintri.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!