Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Enligt Lauritzson (som jag håller på och läser nu) är det PERFEKT GI-mat! Tjohoo!
Vad gott det ser ut 🙂
Jaaa, det är ju så sjukt gott! Tror nog nästan man kan ha jordgubbar till allt 😀 Frukost, mellis, lunch och middag. Till keso, i sallad, med kesella, med mjölk + grädde, au naturale, på gröten, i paj, göra saft, marmelad eller sylt. Jordgubbar är bara bäst! MUMS!!
Inser nu att jag skulle kostat på mig lite gubbar i helgen, men jag snålade. Men som tröst kan jag säga att det ser lovande ut i landet och plantorna har fått rikligt med vatten i helgen för att ge god skörd.
gott gott gott!!=) du borde ha ett eget jordgubbsland =)
Håller med jordgubbar är fantastiskt gott!! Jag äter dem gärna tillsammans med vispad grädde :-). Utan konkurrens det godaste!
Mmmm, tack för igår som sagt! Du kickstartade fruktsäsongen!
Mmmm, tack för jordgubbarna och trevligt mingel igår! Kram!
smarr!
samma här!
kommer få ”jordgubbs-bjugg”! haha!
Åh jag älskar också jordgubbar! Nu gäller det att passa på så länge de finns i svenskt format!
Jordgubbar kan man aldrig få för mycket av! (förutom att min mage inte mår så bra av överdosering…) Nu blev jag sjukt sugen, jag fick inte tag på några färska gubbar igår när jag var på jakt!
jag är likadan, haha! Även fast de kostar asmycket, men vafan, man måste ju få njuta lite, kosta vad det kosta vill! 😉