Reload

Kanske är morgonens Vitamin Reload det närmsta jag kommer ett träningspass idag. Jag har med mig grejer till jobbet för att gå ut och springa på lunchen men det känns rätt jobbigt att hitta till omklädningsrummet och byta om för att gå över gatan och komma till Hagaparken.

Det där med springandet känns inte så jobbigt. Det är ju kul. Det är sådana här funderingar som bevisar att det faktiskt finns lata löpare trots att det låter knäppt. Jag vill placera mig i en maskin som sköter ombytandet och korsandet av gatan. Springandet kan jag göra själv.

Latheten beror på att jag sovit alldeles för lite de senaste nätterna. Det finns ett tydligt samband mellan lite sömn och icketräning i mitt fall. Jag gissar på att jag inte är ensam. Jag gissar också på att sömn är en riktigt stor anledning till ohälsa. Sömn är gravt underskattat. (Det är ett tips till dig River!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Man kan verkligen bryta ned sig själv snabbt utan sömn, läskigt hur fort det går!

    Mikkan 2010-06-05 23:04:56 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Sömn är väsentligt! Det märker jag nu med en 4-månaders bebbe som håller hov om natten. Det är nästan så man inte orkar med bara själva dagen, än mindre träning…:( Tur att han är den finaste bebisen i världen då så det lönar sig liksom :)!

    Karin 2010-06-04 14:33:23
    Svara
  • Jag brukar ha en ständigt pågående karusell med sömnen 3-4 nätter i rad går jag och lägger mig för sent, får för lite sömn, blir grinig, sur och orkar ingenting. När jag får ta powernaps mitt på dagarna för att orka mig igenom dagen brukar jag sparka mig mentalt i baken och börja gå och lägga mig i tid (typ 22 om man är jag) igen. Det håller oftast ett bra tag – sen får jag en sån där 3-4-nätter-dålig-sömn-period och it starts all over again.

    Grejen är ju att jag märker SÅ tydligt hur mycket skillnad sömnen gör, så frågan är när jag ska lära mig det? 😛 (Fast jag inser också att man inte ALLTID kan gå och lägga sig i tid… hur kul hade det varit?!)

    Sov lite extra i helgen!
    Kram!

    Fummelfot 2010-06-04 11:29:47 http://fummelfot.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!