Jeans för kurviga

I New York lyckades jag med konststycket att köpa jeans. Inte var det särskilt svårt heller. Jag provade några par från DKNY och sedan provade jag några par från Calvin Klein. De från Calvin Klein satt som ett riktigt avskyvärt ord: smäck.

Jag köpte 2 par. Ett par ljusa som satt bra i affären och ett par mörka i en storlek mindre som jag inte kom i när jag provade dem. Problemet är att det var stretchjeans så nu sitter jag i soffan i mina mörka jeans som sitter riktigt bra, medan de ljusare är för stora. Som tur är gick jag i högstadiet i mitten av 90-talet då det var högsta mode att sy in sina jeans. Det lär jag få göra nu 2010 också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Likis! Jag har tydligen för stora lår och ska således ha en enorm midja (+20 cm!). Jag köpte jeans i USA för några år sedan, när jag kom hem var de för stora. förmodligen var jag uppsvälld när jag provade och blev normal igen på hemmaplan. Nu köper jag alltid ett nummer för små.

    har kikat på dina inlägg om NY och har lockat ungarna med Donkin Donuts make it yourself med glass… yummiemiddag!

    MarathonMia 2010-06-03 08:35:06 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Var glad! Halleljua att ha hittat jeans som sitter som en smäck. Jag drar mig i år för att köpa jeans och en motivation till att gå ner i vikt är att jag får då på mina gamla och behöver inte gå in i djungeln och köpa nya. Hoppas du får ordning på dem andra också!

    frida 2010-06-02 23:23:01 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Looking good!

    ÄtaTränaKämpa 2010-06-02 22:33:20 http://atatranakampa.wordpress.com
    Svara
  • Också reflekterat över A&Fpåsen; min kille blev besviken när han tvättat sina skjortor, han menade att känslan blev sämre när parfymen försvann… 🙂 jag är jättenöjd med ”jeggingsen” jag köpte där.

    Lovisa 2010-06-02 21:04:30
    Svara
  • Snygga! Och det gäller att passa på när man hittar såna som verkligen sitter. Kanske det funkar att tvätta dem och dra ut dem när du hänger upp dem? (Knep som jag fick ta till i högstadiet eftersom alla jeans var på tok för korta.)

    Abercrombie-kassarna i bakgrunden ser också intressanta ut… någon som gått in i en sådan butik och inte dragits med i ”feelisen” i butiken och kommit ut med några kassar?

    Svara
  • Snygga jeans bruden! Men man ska ju alltid köpa de jeansen som är lite för små 🙂 Tur du är duktig på att sy!

    Karin 2010-06-02 18:40:21 http://www.karintri.com
    Svara
  • Riktiga Sara jeans på bilden!

    pilla 2010-06-02 18:29:18 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Jenny: jag har samma problem!!! därför blev jag så glad när jag hittade dessa!! om jag tumlar dem så kanske de blir kortare också, och det vore synd – så jag testar att sy först… 🙂 (chipsen är kvar som du ser, haha)

    Sara 2010-06-02 17:57:19
    Svara
  • Snygga! Har jättesvårt hitta jeans… de är alltid för tighta i låren om de passar i midjan och för stora i midjan om de passar över låren. Ojoj, du hör vilka problem jag har 😉

    Du kan inte tumla dom så dom krymper lite? Men det är ju klart en chansning. Är du grym på att sy så why not.

    Haha, hur går det med uppätandet av chipsen i bakgrunden?! 😛

    Jenny, Halmstad 2010-06-02 17:51:33 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!