230 Fifth avenue

I lördags hade vi en heldag med Nilla och några timmar av den spenderades på en skybar på 230 5th avenue. Enligt ett tips från en tidning är det New Yorks högsta skybar men eftersom hela takterassen var klädd i grönt och andra blommande färger gick det inte att kolla ner på gatan. Däremot satt vi med snygg utsikt mot Empire state building och några andra rätt höga byggnader.

Takterassen är gigantisk och att gå hit är verkligen ett tips. Vi sippade på bellinis och raspberry mojitos från sen eftermiddag tills dess att mörkret slagit till och Empire state klätts i vita, röda och blå färger inför dagens Memorial day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Jag och Grabben firade in midsommardygnet på nyöppnade Zigges garage i Halmstad. Det är synd att ett sådant bra ställe har ett så pass svennigt namn. Jag vet inte vem Zigges är men takterrassen är grym. Typ som i NYC men drygt 25 våningar lägre… […]

  Löpning och cava | Träningsglädje 2010-06-25 11:21:55 http://www.traningsgladje.se/2010/06/lopning-och-cava/
  Svara
 • Rebecca: 🙂 ja det var helt klart värt ett besök!

  Sara 2010-05-31 18:43:20
  Svara
 • Detta börjar bli lite komiskt. Ytterligare en sak du bekräftar på min NY-lista. Tack, nu vet jag att vi gör rätt i att gå dit.

  Rebecca 2010-05-31 15:34:48 http://rebeccabakar.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!