Full loop in Central Park

Sista morgonrundan i Central Park slog jag på stort och sprang hela loopen, från Columbus Circle till nedersta delen av Harlem som norra biten av parken snuddar. Hela loopen blir runt en mil och det är som att springa ett enda stort lopp. Det är folk runt omkring en mest hela tiden. Mest cyklister och löpare närmast Columbus Circle och sedan mest cyklister längst upp mot Harlem. Där uppe är det dessutom backigt som fasen.

Någon stackars cyklist hade krockat med något längst bort på loopen och så mötte jag en barfotalöpare och ett gäng five fingerslöpare. Det finns alltid något att titta på…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Ja, det där är verkligen LyxLöpning! Åh! Jag har en liten dröm öm att en dag springa New York Marathon men det verkar ju inte helt fel att bara springa i Central Park… Eller kanske springa New Yorks Tjejmil, då orkar man med lite sightseeing i samma resa. 😉

    Ellen 2010-05-31 22:51:47 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Jag skulle kalla det lyx-löpning 🙂

    Anna 2010-05-31 08:23:43 http://www.annoula.se
    Svara
  • Å få springe i Central park er god nok grunn alene til å dra til New York. Håper det ikke drøyer for lenge før jeg får muligheten igjen. (c:

    Janicke 2010-05-30 22:00:26 http://www.lettbent.com
    Svara
  • Åå, New York står högst på min lista över platser att resa till och suget blir inte mindre av att titta in här på Träningsglädje!

    Stina 2010-05-30 16:19:09 http://snoflinga.wordpress.com
    Svara
  • Fy vad skönt! NYC, måste åka dit snart igen för att springa i C.Park 🙂 och kanske choppa denna gången

    pilla 2010-05-30 14:06:24 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!