Max Brenner

Gillar man choklad ska man bege sig till Max Brenner nära Union Square. Det är ett chokladställe av rang! Visserligen finns även vanlig mat på menyn men det är för chokladskapelserna de är kända. Förutom en massa chokladdrycker och chokladfonduer finns här andra chokladefterätter som består av choklad i alla de former.

Jag beställde en chokladcheesecake och fick en tjusig anrättning serverad bestående av flertalet komponenter. Förutom själva cheesecakebiten fick jag en skål med mandarinklyftor, en annan skål med vit chokladsås att själv hälla över och ett litet glas med en ”frozen” chokladdryck. Och nej, det varken var eller smakade O’boy.

Man kan också beställa in chokladpizza eller köpa praliner eller annan choklad att ta med hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jepp, där gjorde jag också ett besök när jag var i New York! Galet gott! Och mäktigt. Ett sånt där ställe som bara kan finnas i USA liksom.

    Ulrika 2010-05-31 13:59:47 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • Oh, Max Brenner ar sa himla bra! Hoppas cheesecaken var god. Jag har tur att det finns har i Sydney. Kan fa mitt chokladbehov stillat. Brukar bestalla och ata alldeles for mycket choklad for ALLT ser ju sa gott ut!

    Jennie 2010-05-31 07:11:50
    Svara
  • Det skulle en chokladälskare som jag ha vetet om då jag var där. Ska komma ihåg det tipset till nästa gång jag far dit. 🙂

    Carina 2010-05-30 19:45:18 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Haha.. chokladpizza!

    pilla 2010-05-30 14:07:27 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Det är så fantastiskt bra med dina tips. Max Brenner stod visserligen på min (långa) lista över matställen att besöka, och nu är jag övertygad om att vi ska dit. TACK!

    Rebecca 2010-05-30 05:48:00 http://rebeccabakar.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!