Test: CRAFT

Under snart ett år har jag och några andra bloggare testat en del plagg för Craft. Vi skriver precis vad vi tycker om dem här på bloggen (ärlighet varar alltid längst) och så skickar vi en utvärdering till gänget på Craft med våra åsikter och synpunkter: det vi tycker är bra och det vi tycker kan bli bättre. Detta är sista veckan som vi skriver om det vi testat och här kommer en hel drös med åsikter:

1. Craft bandana: inte min kopp med te. Jag hittar inget riktigt syfte för en heltäckande bandana, pannbandsvarianter är mer min grej. Jag har för mycket hår så det blir rätt så varmt. Kan nog funka bättre under höst eller en kall vår. Den får betyg 2/5 av mig.

2. Craft vristband med ficka: i love it! Smart innovation. Jag vill se fler sådana här grejer!! Materialet är mjukt och fickan lagom stor för en liten peng eller kort. Den får betyg 5/5 av mig.

3. Craft  performance run tights: bra material som är stadigt och smiter åt lagom mycket. Men – varför den genomskinliga meshen strax ovanför rumpan som avslöjar vilka underbyxor man har på sig? Tightsen har uppdaterats med en rosa söm på insidan som matchar de andra gammelrosa plaggen i kollektionen. En kul grej men inte helt nödvändigt om man inte har de gammelrosa överdelarna. Tightsen får betyg 3/5 av mig.

Alla mina Craft-tester hittar du här

Vill du veta vad de andra testbloggarna tyckte? Läs mer på:

Spark i Baken

Snabba Fötter

River Springer

Karin Tri

Upp och Hoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Erika: min resår har vikit sig lite, särskilt när jag sitter ner så viker den sig. så de är kanske mer löpartights än t.ex. spinningtights. 🙂

    Träningsglädje 2010-05-29 04:25:10 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Jag älskar dessa tights! 🙂 Jag skulle ge dem en fyra. Enda anledningen till att de inte får en femma är för resåren i midjan känns som att den när som helst skulle kunna bli vriden inne i tyget (efter tvätt) och inte ligga slätt längre. Tycker jag anar tendenser och det händer ibland med bredare resårer och jag är livrädd att dessa ska göra likadant eftersom jag älskar dem. De är sköna och sitter grymt! Den genomskinliga meshhen är väl lite störande men samtidigt svettas man ju en del där så jag kan se poängen! 🙂

    /Erika – lite bitter över att inte vara Craft-testare själv 🙂

    Erika 2010-05-28 10:15:07 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!