Hudson Hotel

Vi bor på The Hudson som ligger nära Columbus Circle, på 59th street. Jag ville bo på ett hotell som skulle vara lite av en upplevelse och ville inte kompromissa med boendet. The Hudson var bland de billigaste i den kategorin jag kunde hitta, både inför vår första ask-demolerade resa men också inför vår andra resa.

Hotellet är rätt så bisarrt men ändå trevligt. Det är rätt mörkt i gångarna från hissen till rummet och i den stora utomhusbaren som är strax över gatuplan. Mörkret verkar vara noggrant utstuderat.

Rummet har lite thaikänsla över sig, mycket på grund av sängen som är rätt låg (men skön) och den mörka träpanelen som omger oss.

På 15:e våningen fick en till bar som känns som ett sun deck med hängmattor, trädgårdsmöbler och en hel del träd och grönska. Baren på nedervåningen är också möblerad med trädgårdsmöbler och mitt på terassen står en gigantisk vattenkanna.

Läget är superbra med tunnelbanan, Central Park och Time Warnercentret alldeles i närheten. Men ibland blir det kö till (de många) hissarna och det kan vara rätt frustrerande. I källaren finns ett schysst gym som har öppet dygnet runt men där har jag inte varit ännu…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Linda: det är fräscht men rummen är små. duschen är stor men badrummet i övrigt är litet. stort plus för de dagliga aveda-produkterna dock!! igår spelades det rätt så hög musik från baren som hördes men jag hade inga problem med att sova. å andra sidan har jag rätt lätt för att sova. som sagt, hotellet är coolt – men vill man ha ett komfortabelt hotell ska man nog boka något annat.

    Ingmarie: 10 000 kr för en vecka ungefär. finns både billigare, men också dyrare. jag tycker det var bra bang for the buck dock. 🙂

    Träningsglädje 2010-05-29 04:05:55 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Verkar som ett lustigt ställe! .-) Dyrt? Men bara det ligger nära Central Park och en tub så är det ju bra. 🙂

    Ingmarie 2010-05-28 23:01:09 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Jag insuper all info du rapporterar från NY, vill veta mer om hotellet. Är det fräsch, dyrt, små rum? Vad är idag billigt att shoppa i NY? Fortsatt trevlig resa!

    LindaH 2010-05-28 19:43:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!