Saker att göra i New York

Vi gick längs med i stort sett hela 5th avenue igår. Sedan gick och gick och gick vi på Broadway. Jag har insett att jag verkligen inte är någon shopaholic, inte en enda butik lockade. Jag gick in i några stycken men det fanns för mycket grejer att titta på så jag orkade inte vara kvar så länge. Det låter ju rätt sjukt faktiskt?

Istället för att shoppa njuter jag av allt det andra. Att gå omkring och titta på folk och livet. Jag kan lätt sitta på café en hel dag och iaktta vad som försiggår. Pengarna har jag inte heller problem att bli av med. New York är dyrt även om man inte shoppar…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Jen: det beror på vad du gillar att göra? om jag åkte dit själv skulle jag strosa runt en del, hänga på café och kolla på folk och hitta kul ställen att träna på, t.ex. gå på olika gym, springa västra strandremsan på manhattan och så lite i central park. kanske gå på lite yoga också, sportyspiceblog.com kan tipsa om sådant!

    Sara 2011-07-14 09:12:29
    Svara
  • Jag (måste) åka SJÄLV till NYC för min avbokade precis… så frågan är – vad ska jag göra när jag åker SJÄLV till NYC en hel vecka för att inte bli uttråkad? (detta är andra ggn jag åker till NYC)

    jen 2011-07-14 08:11:44 http://www.misshart.blogspot.com
    Svara
  • Jag är såå hocked på Starbucks. Avis! Ska hinna dricka en innan vi åker till Italien och dricker ”riktigt kaffe” 🙂

    Erika 2010-05-26 19:50:59 http://gymfjolla.blogspot.com
    Svara
  • Underbart att du delar med dig av New York. Ska definitivt skriva upp tipsen inför resan dit i juli. Tack!

    Rebecca 2010-05-26 14:54:11 http://rebeccabakar.blogspot.com
    Svara
  • Hoppas att ni har det supertrevligt!

    Alis 2010-05-25 22:44:33 http://mittalisliv.blogspot.com
    Svara
  • New York Cheescake går inte av för hackor…

    ofelia 2010-05-25 20:03:33
    Svara
  • Man kan åka billig färja till Ellis island, om man kan tänka sig att se frihetsgudinnan på håll i från båten.

    ofelia 2010-05-25 20:02:43
    Svara
  • Jag åker dit nästa höst, sååå länge att vänta men den som väntar på något gott osv antar jag 🙂
    Är heller ingen shopaholic egentligen, förutom skor då. Jag äääälskar skor, så det lär jag shoppa. Men utöver det har jag egentligen heller aldrig varit så road av att gå i affärer, men däremot ser jag verkligen fram emot att bara vara i NY. Göra lite det som faller en in. Och springa i Central park står högt på min önskelista också 🙂

    Millis 2010-05-25 19:37:01
    Svara
  • Härliga bilder! Jag hoppas också på att kunna besöka NY en vacker dag, det ligger bara lite väl långt bort för en som är flygrädd:-/

    Nina 2010-05-25 17:48:29 http://niiina.blogg.se
    Svara
  • Kom precis hem från NY förra veckan och upplevde lite samma sak som dig angående shoppingen – bara för att det finns en massa att välja så blir det inte enkelt, tvärtom. Och när man väl letar efter någon speciell affär så är det samma sak som i Stockholm, det enda man hittar är ytterligare en HM. (när vi packade så blev det visst en rejäl bunt skokartonger och påsar över på hotellrummet så helt tomhänta åkte vi inte hem)

    I stället så passade vi på att utflykta, fika, äta gott och titta på folk. Om ni skulle få en regnig dag över skulle jag rekomendera MoMA (Museum of Modern Art). Soliga dagar färja till Staten Island för att få sjö-utsikten över Manhattan (kostar gratis!) eller en promenad över Brooklyn-bridge. Som belöning för den promenaden kan man på Brooklyn-sidan av bron äta NY’s bästa pizza på ett ställe som heter Grimaldi’s.

    Anna 2010-05-25 16:43:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!