Hej då!

När jag är i Stockholm fördelas dagarnas timmar mellan jobb och vänner. Ofta samkör jag väntiden med träningstiden. Jag har trots allt långt många fler vänner som är träningstokar än som inte är det. Egentiden är ofta lika med noll, jag hinner oftast inte med. Jag är i Stockholm under bara några dagar åt gången och då ska jag helst träffa alla och några till. Vilket är superkul, givetvis! (Även om jag aldrig hinner träffa alla och några till)

Annat är det när jag är hemma i Halmstad. Då är det lugn och ro och mest bara jag och Grabben. P1 är mitt främsta sällskap dagtid. Jag gillar att vara lite både och. Att blanda pulsen i Stockholm med lugnet i Halmstad – på alla fronter.

Så nu åker jag till lugnet igen. Men jag är bara där i ett dygn. Sedan styr jag kosan mot Österlen för en helg med välkända ultralöpare!

Gymmet på Park Inn i Hammarby Sjöstad jag aldrig hann testa, jag hade fullt upp med annan kul träning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • *drömmer mig bort åt båda hållen* (ska det ju stå)

    Lisa 2010-05-19 15:28:17
    Svara
  • Vad härligt! 🙂 Att leva i full rulle i Estocholmo och sen att få lugnet i Halmstad.. *drömmer mig bort åt båda håller* Låter så göttigt alltså! Det är ju som att du både har kakan och äter den..! 😀

    Lisa 2010-05-19 15:27:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!