Pump och Ljunggrens

Det gick okej på pumpen. Jag tappade inga vikter på tårna men det är svårare att köra benböj och utfall utan skor. Eller så var det jag som hade kola i knäna?

Det var riktigt varmt inne i den vita salen på WorldClass Nybroplan och Jessica blandade gamla favoriter. Bland annat en riktigt tung bicepslåt som jag nog kommer känna av imorgon. Och triceps. Jag gillade den pumprelease där man kör tricepskickbacks. Det var tider det!

Efter träningen träffade vi Åsa och så åkte vi till takterassen på Ljunggrens och åt ljuvlig tonfisk och bollade braiga idéer. Strax efter läggdags (i alla fall om man ska morgonträna galet tidigt) sa vi hej då och jag och Åsa gjorde sällskap eftersom vi bor nästintill grannar för några nätter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • jag har också haft sidecut som Jessica. När håret långst fram mot luggen till växte ut såg jag dock lite ut som emil i lönneberga!

    två tummar upp för ljunggrens! Love it.

    Fine 2010-05-19 00:52:37 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Jenny: Ja Jessica är grymmesnygg i håret!!! Om du vågar tycker jag att du ska testa!

    Sara 2010-05-18 10:08:52
    Svara
  • Den mörka är så jäkla snygg i håret! Så skulle jag vilja klippa mig, men jag vågar inte. Blir nog konstigt när man vill att det ska växa ut igen. Men tycker det är vrålsnyggt!

    Jenny 2010-05-18 09:42:05 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!