Gökotta

Jag tog med mig mamma ut på gökotta i Lyngaskogen. Vi hörde visserligen ingen gök, men vi hörde annan fin fågelsång så det fick duga. Det känns som det blivit lite av en tradition att visa de jag känner den höga sandkullen på 38 meter. Och att gå slingan på 5 km som mynnar ut i stranden (via en liten avstickare). Och att förklara att Lynga strand minsann blivit framröstad som Halmstads bästa strand men att det sällan är trångt bland de badande här, och så går man och pratar och diskuterar hur det kan vara så. Varför ska alla trängas på Tylösand, eller än värre – Östra stranden?

När vi kom hem väckte vi Grabben som anlände Halmstad vid 4-tiden imorse efter maratonträffen på Runners Store igår. Det verkar ha varit en lyckad kväll vilket är roligt. Jag är fortfarande förvånad över allt nytt han tar sig för. Dels att han varit rätt så konsekvent i både bloggande och tränande (trots skadeproblem) och nu – att han grejar med events.

Framåt förmiddagen dukade vi upp till stor frukost med allt och lite till. Bäst var nog ostbrickan med fyra sorters ostar, bland annat en fantastiskt god Gruyère!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!