4 år!

Denna dag för fyra år sedan började jag blogga. Mycket har hänt sedan dess, samtidigt som det inte hänt något alls. Bloggen består av mer än 2300 inlägg. Ibland frågar jag mig varför jag bloggar och ibland känns det alldeles självklart. Jag är inte stolt över alla mina inlägg men jag är stolt över mitt allra första. Jag skriver den här bloggen av samma anledning nu som jag gjorde då:

Träning gör mig glad. Att skriva gör mig också glad. Därför har jag kombinerat mina två glädjeämnen till en blog.

Jag har mer än ett mål med min träning. Genom denna blog hoppas jag kunna hålla koll på mina resultat, framsteg såväl som baksteg och vara en källa till inspiration och en grund för diskussion.

Jag håller fortfarande koll på mina resultat via bloggen och jag lyckas rätt bra med att inspirera mig själv – och via kommentarer och mail förstår jag att jag även inspirerar andra vilket gör mig otroligt glad. Dessutom är jag nöjd med att då och då åstadkomma lite diskussion.

Jag är glad över alla de pekpinnar jag inte slänger mig med. Om jag börjar göra det så får ni säga åt mig! Jag är glad över att inte vara den jag är på någon annans bekostnad och jag är tacksam över de människor jag lärt känna, såväl i det verkliga livet som virtuellt, via bloggen. Vissa tycker att man ska lägga mindre tid på bloggen och leva mer i det verkliga livet men i mitt fall har jag så mycket i det verkliga livet att tacka bloggen för.

Vad gäller framtiden kommer jag att blogga så länge det är roligt. Jag har en tydlig målbild för hur jag vill att bloggen ska uppfattas och vilka känslor den ska förmedla. Det finns bloggar jag avundas för vad de förmedlar och framförallt hur det görs och jag tar intryck från dem och tror att det uttrycksformatet är nästa framtid. Jag tror på inspiration och motivation och att allting är möjligt för de allra flesta och ibland kan bilder säga mer än tusen ord.

Jag hoppas att ni vill följa mig även framöver i min träningsglädje och livsglädje i den verklighet som kallas livet. Om du inte redan följer mig via Bloglovin’ så tycker jag att du ska göra det. Och om du inte redan använder Bloglovin’ så gör det – det är en supersmart funktion som ger dig en snabb överblick och sparar massor av tid!

bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
  • Vilket härligt, inspirerande inlägg! Har precis startat träningsblogg själv, mest för att jag hade lust att göra det. Fast å andra sidan, vad finns det för anledningar som kan vara bättre, egentligen?

    Tack för inspirationen!

    Vilhelmina 2010-05-16 22:54:50 http://vilhelminaullemar.se
    Svara
  • Grattis! Tror jag började läsa ca. 3 år sedan, och du har inspirerat mig väldigt mycket – både gällande träning, bloggande och framförallt synen på träning. Thanx!

    Svara
  • Fyra år!! Du måste verkligen varit en av pionjärerna. Grattis till jubileumet! Tycker du har en skön stil i dina inlägg bara att fortsätta på den inslagna vägen!!

    Carina 2010-05-14 09:47:54 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Stort grattis till 4 år! 😀
    Hittade till dig så sent som för några månader sedan (har lite att läsa ikapp kan man säga, haha) men har sedan dess läst vartenda ord! Din blogg är den första jag kollar in varje dag. Dina tankar och ord om träning och livet berikar och inspirerar mig så mycket och jag blir alltid träningssugen (och träningsklädershoppingsugen!) när jag ser de fina bilderna på dig 🙂
    Hoppas få följa dig via bloggen minst 4 år till! Du rockar!
    Kram från löparwannaben

    Lisa 2010-05-14 08:48:55
    Svara
  • Jag håller med alla föregående talare om att du gör ett underbart jobb med bloggen, det är alltid ett nöje att läsa din blogg! Jag har också hängt med ganska länge, åtminstone från Puma-tiden – och jag instämmer med önskemålet att 5-årsfirandet bör bli ordentligt. 🙂

    Prralin 2010-05-13 19:44:23 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • Tack för 4 innehållsrika år fina Sara – jag ser fram emot många till <3

    Susanne 2010-05-13 18:19:58
    Svara
  • Bloggen och jag tackar för alla gratulationer. Jag blir så himla glad när jag hör att jag inspirerar med mitt ”alla kan”-motto. Jag vet hur svårt det är ibland, och jag måste nog ta och skriva ett eget inlägg om det snart. Jag har många tankar! 🙂 Träningsglädje (ja rörelseglädjen alltså) rules!!

    Sara 2010-05-13 14:58:18
    Svara
  • Grattis på 4-årsdagen!!
    Din blogg är en av de första jag började att läsa!!
    Du är inspirerande!
    kram

    Coyntha 2010-05-13 14:13:35 http://www.coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Jag har följt din blogg av och till ett tag och måste bara få berätta vilken glädje den kan ge mig.
    Jag är reumatiker och har lite andra träningsmöjligheter än du. I söndags kunde jag springa i 30 minuter utan att stanna pga av smärta. I lördags kunde jag köra knäböj på ett ben med skivstång utan att ha vansinnesont. Sådana småsaker är träningsglädje för mig.

    Därför är det så kul att läsa din blogg. Den är inspirerande och peppande utan att för den sakens skull enbart rabbla resultat. Istället för att bli ledsen för allt som jag inte kan göra blir jag, av att läsa din blogg, peppad att fortsätta med det lilla jag faktiskt kan!

    Iseika 2010-05-13 14:03:02
    Svara
  • Grattis på 4-årsdagen!!!

    Petra Stegman-Axlund 2010-05-13 13:39:04 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Grattis, hoppas på minst lika många år! läser ju din blogg varje dag (gärna flera gånger om dagen)! länkade förresten till dig i ett inlägg idag, hoppas det vart OK 🙂
    ha en bra långhelg!

    sanna 2010-05-13 12:01:08 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • grattis!!!!!! å jag har läst i princip varje inlägg tror jag! varit med nästan från början =)

    emliscious 2010-05-13 11:57:22 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Grattis och tack för alla tänkvärda, inspirerande och glädjefyllda inlägg!

    magdalena 2010-05-13 11:10:51 http://pladuska.blogspot.com
    Svara
  • Idag är ingen vanlig dag för idag är det bloggens födelsedag! Hipp hipp hurra för bloggen & Dig..

    Pernilla 2010-05-13 11:05:32 http://bumbisplace.blogspot.com
    Svara
  • Tack fina du! 🙂 och grattis på 4års dagen. Din blogg är så fin och jag är glad att jag har hittat den. Hela du är inspiration tjejen!

    frökenPe 2010-05-13 10:59:36 http://www.frokenpe.blogg.se
    Svara
  • Grattis på födelsedagen! Och grattis oss, dina läsare.

    Det slår mig att din blogg är nog den enda träningsblogg jag läser (som inte primärt handlar om löpning alltså). Det finns en del andra som jag gör nedslag i då och då, men du lyckas på något vänster hålla mig vid kroken med din blandning. Framförallt gillar jag din reflekterande sida, i dessa dagar där allt (och inte minst bloggar) är så otroligt mycket yta. Folk som bara rycker på axlarna åt svåra frågor med ett avfärdande ”sån är jag”.

    Så jag hoppas träningsglädjen och blogglädjen aldrig sinar! Kram!

    Fredrika 2010-05-13 10:34:08 http://www.intothewild.se
    Svara
  • Du förmedlar precis rätt känsla tycker jag. Får mycket mycket inspiration. Ibland nästan för mycket! 🙂

    Sandra 2010-05-13 10:02:49 http://ssshansson.blogg.se
    Svara
  • Under den korta tid som jag läst din blogg har du inspirerat mig i alla fall. Det känns roligt att gå in på din blogg, för det är SÅ mycket glädje här.

    Nina 2010-05-13 09:44:58 http://niiina.blogg.se
    Svara
  • Grattis på 4 års dagen! 🙂

    Din blogg var en av de första jag började följa och är en av få som ännu hänger med från den tiden (typ 3,5 år sedan kanske). Vi tycker ganska olika om vissa saker men lika om andra. Framförallt vet jag ju att personen bakom bloggen är en fin människa och då vill man läsa även om man inte alltid är överens 🙂

    Andréa 2010-05-13 09:30:48 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Grattis på 4 års dagen!
    Har inte följt din blogg mer än i drygt ett halvår men jag är fast. Det första jag gör och det sista jag gör för dagen är att kolla av din blogg 😀

    För 1½ år sedan satt jag med ett BMI på lite över 53. Idag, efter en GBP operation, har jag ett BMI på 31 och har hittat träningen i mitt liv. Genom att läsa din blogg, genom peppning och genom att våga tro på att även jag kan är jag numera en ”träningsnörd med träningsglädje”.
    Sakta men säkert lär jag min kropp att springa, att träna på gym och att mentalt stärkas.
    Tack för all peppande, inspirerande och underbar läsning!

    Petra 2010-05-13 09:29:50
    Svara
  • Grattis grattis på fyra-årsdagen! 🙂

    Erika 2010-05-13 09:18:08 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Grattis!

    Vi är ganska samtida, jag firar 4 år i juli. Min blog är mer som Tomellia och din NY, storleksmässigt. Om 4 år kanske jag är uppe i samma mängd inlägg:) Ser fram emot lite mer firande på 5-årsdagen, det är den banne mig värd;)

    Magnus

    Magnus 2010-05-13 09:06:03 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • Grattis! Jag läser och läser och blir oftast glad och mycket inspirerad av det du skriver. 🙂

    Fine 2010-05-13 09:04:02 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Yeah, fyra år och minst lika många till hoppas vi på. Om jag fick vara en blogg så skulle det nog vara din. Snygg och fokuserad och oftast huvudet rakt på spiken även om vi inte alltid tycker precis lika (det vore ju konstigt) 🙂 Kör på, Sara.

    Annika 2010-05-13 08:27:37 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Grattis till dagen!
    Din blogg är verkligen det som du ville att den skulle vara från första dagen.
    En bildblogg eller ett sådant perspektiv är intressant men jag gillar dina texter.

    frida 2010-05-13 08:17:16 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Grattis på 4-årsdagen 😉

    Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi 2010-05-13 07:33:41 http://wellbeingofme.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!