Sådant jag inte är bra på

Jag erkänner. Jag är inte bra på allt. Jag är till exempel jäkligt dålig på att shoppa. Det händer att jag ser snygga grejer på stan, men jag orkar liksom inte engagera mig. Jag orkar inte prova. Jag orkar inte bestämma mig. Jag orkar inte betala. Särskilt mycket har jag tänkt på min shoppingorkeslöshet de senaste veckorna då jag fått en massa rabattcheckar från olika håll och kanter. Jag har slösurfat in på HM och Ellos och inte hittat något som riktigt engagerar. Visst, det finns fina grejer men njä, inget jag går och dör över.

Men så hittade jag en klänning på Asos som jag tycker är grymmesnygg. Okej, kanske inte i rosa. Men i vitt? Eller svart? Eller nude? Eller purple? Eller just rosa? Ska jag orka engagera mig denna gång? Om jag hittat en grej kan jag lika gärna försöka engagera mig i lite fler grejer (så spar man liksom lite på frakten).

Någon som beställt från Asos och vet hur storlekarna är? Vanliga? Små? Stora?

(…fast egentligen, vad ska jag med den där klänningen till? När ska jag ha den? Ja ni ser ju, jag är värdelös på att shoppa!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Själv så shoppar jag supersällan och när jag väl kommer iväg och shoppar så lämnar jag oftast tillbaka det mesta dagen efter… suck syns faktiskt i min garderob…

    Carina 2010-05-14 09:19:20 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • jag var på väg att beställa igår men ångrade mig i sista stund. jag hade valt ut 3 klänningar men de såg likadana ut så jag sållade bort 2. men sen kändes det dumt att bara beställa en grej så jag beställde inget alls. haha. typiskt.

    Sara 2010-05-13 13:19:35
    Svara
  • Jag älskar att shoppa! Älskar, älskar, älskar! Näääästan lika roligt som att träna! 😀

    Klänningen ser skitsnygg ut förresten! Och man kan nog ha den precis när man vill, med rätt accessoarer till 🙂

    Jenny, Halmstad 2010-05-13 12:15:30 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Ooo den e ju grymt fin! Jag borde uppenbarligen med beställa. Jag har köpt från ASOS flera gånger. Kolla deras omvanlingstabell tycker den stämmer bra faktiskt.
    KRAM
    J

    Jessica 2010-05-13 09:52:43 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Haha jag kan säga att jag nästan önskar att jag hade ditt problem! 😉 Jag är nämligen precis tvärtom. Jag kan ibland (läs ofta) inte stoppa mig själv från att shoppa kläder, även när jag VET om att jag egentligen inte har råd så bara köper jag saker. Riktigt illa! Det skedde senast idag, på nätet.

    Nu när jag ser den snygga klänning här så är ju risken att jag skulle falla dit o klicka hem den också haha! Men ska inte. Dock tycker jag absolut att du skall orka engagera dig och göra det! Den var hur vacker som helst. Stilrena långklänningar kan verkligen vara väldigt vackert. Och det går ju att använda vid många tillfällen trots allt. I med att den är ganska ”enkel” rent modellmässigt och enfärgad och tygets typ osv, så fungerar det ju bra till festliga tillställningar som midsommar, någon större fest osv. Men dess längd tycker jag gör att den ÄVEN fungerar vid tillfälle då man inte bara skall vara extra fin, utan extra extra fin! Finare tillställningar 🙂

    Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi 2010-05-12 22:14:16 http://wellbeingofme.blogg.se
    Svara
  • Sluta gnata och köp den Nu!! Inget att förlora och om inte annat så har du annars ett till (hett) plagg i garderoben att välja mellan när du verkligen inte har något att ha på dig ;)!

    frida 2010-05-12 19:48:53 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • I sommar ska du ha den 😀 På grillfesten med familjen eller vänner, på stranden, på stan, jättefint ihop med sandaler och jeansjacka/skinnjacka. Den var jättefin 🙂

    Madde 2010-05-12 18:17:57 http://pixiebob.blogg.se
    Svara
  • Hahah. Jag är precis likadan! Förstår dig mycket väl 🙂

    Erika 2010-05-12 17:47:35 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!