Den där benträningen

Om ni jobbade i receptionen på ett gym och det kom in en medlem, vad skulle ni göra då? Ignorera eller säga hej? Jag skulle säga hej. Men så tänker inte mitt gym.

Om ni stod i receptionen på ett gym och en medlem gick förbi och skulle gå hem, vad skulle ni göra då? Ignorera eller säga hej då? Jag skulle säga hej då. Men så tänker inte mitt gym.

Jag vet inte om det är jag som är SATS-skadad och van vid alla trevliga receptionistmänniskor som hejar på alla och hej dåar när man går hem, men jag tar det för självklart. Som sagt, maybe it’s just me.

På mitt gym lyckas man alldeles fantastiskt bra med att få sina medlemmar att inte bli ett dugg sedda, både som instruktör och när man jobbar i receptionen. Det kan ju också vara så att de på min blogg läst min blogg just när jag inte hyllat deras gym som det bästa i världen och att det är just jag som får ”the silent treatment”. Their loss!

Anyway, jag var på gymmet och körde både functional moves och mitt benpass. Functional moves känns lite som core. Ett superbra pass man borde köra oftare men det är inte alla övningar som känns effektiva för just mig – men jag plockar gärna russinen ur kakan.

Benträningen var snabb och effektiv. Benböjshoppen med tung stång kändes ordentligt men jag hade svårt att välja vikt. Jag ville ha en vikt som tillät både benböjet och hoppet… dessutom är utfallssteg bakåt från bräda med knälyft en extremt bra övning för mina ben.

Nu sitter jag gott i soffan och inväntar träningsvärken. Inte ett enda chips har jag ätit. Ni som undrar: Grabben är en chipsälskare av rang och har börjat med barter. Han har alltså fått delbetalt på en grej i chips.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Synd att det inte är riktigt bra på gymmet, du valde ju verkligen med omsorg då du valde just det framför SATS.

    Carina 2010-05-14 08:35:53 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Hejsan
    Jag har läst din blogg nu ett tag och blivit mycket inspererad. Jag tränar på Träningskompaniet i Halmstad där är de super trevliga. Jag har tränat på några andra gym men återkommer alltid till TK. Jag tycker de har många pass och bra.

    Från en som skall komma igång med joggingen efter ett uppehåll sedan i höstas:)
    Emma

    Emma 2010-05-12 13:00:52
    Svara
  • När folk är otrevliga som har som jobb att vara trevliga brukar jag ställa mig och prata med dem massor bara för att! haha. För övrigt tycker jag att det som är roligast med att jobba i receptionen på gymmet är att hälsa och prata med alla duktiga träningsmänniskor 🙂 Hur kan inte alla tycka det, om man har det som jobb? Bort med otrevliga receptionsfolk!!! 🙂

    frökenPe 2010-05-12 11:10:51 http://www.frokenpe.blogg.se
    Svara
  • Som svårt servicemind-skadad från mitt jobb kan otrevlig receptionspersonal (eller otrevlig personal inom service yrke överhuvudtaget) reta upp mig ordentligt.

    Jag brukar hälsa extra glatt till dem ändå, det är riktigt kul att se vad man får för reaktion tillbaks!

    Hanna 2010-05-12 08:54:42
    Svara
  • Jag som trodde chipsen var spons inför marathon-kvällen 😉

    annastei 2010-05-12 07:49:22 http://egensvettluktarbast.wordpress.com
    Svara
  • SV: Jag håller med, det teet var faktiskt gott! 🙂

    Jag kan tyvärr känna igen det där att personalen i receptionen inte verken säger hej eller hejdå på gymmet. Jag är väldigt nöjd med mitt gym i övrigt, och under själva passen så är de flesta instruktörerna helt underbara & fyllda med energi. Men just de som sitter ute i receptionen vid ingången, de hälsar inte ens då man tittar mot dom och ler, om man inte själv högt och tydligt säger hej!

    Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi 2010-05-12 07:12:33 http://wellbeingofme.blogg.se
    Svara
  • Testa Nordic Club i Jönköpingn – där möts du av både ”hej” och ”välkommen” 😉

    Happy wednesday!

    Annelie 2010-05-12 06:20:57 http://thebestday.blogg.se
    Svara
  • Super-otrevlig personal tycker jag. Nu är jag iofs lite USA-skadad där alla inom serviceyrken är übertrevliga. Alla på mitt gym hejjar och vet vad jag heter, vet vad jag haft för skador och frågar hur det är med höften/knäet när man går är det alltid ”Bye, have a good day”. Jag gillar det!

    När jag bodde i Sverige tränade jag på WC och där var alla alltid supertrevliga. Och om ditt gym nu läst din blogg borde de ju lägga manken till att vara EXTRA trevliga mot dig. Tycker jag.

    Petra Stegman-Axlund 2010-05-12 00:28:53 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Haha chips! Vilket jobbigt läge om man försöker undvika dom. Chipsdiet? Lycka till med hoppandet. Jag skulle satsa hellre på en lättare vikt än en tyngre så att du orkar hoppa liksom, om det är svårt att välja, och sen ta tyngre i vanlig benböj eller annan övning.

    Erika 2010-05-11 23:25:04 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Hoppas verkligen att jag aldrig blir en sån receptionist! Förra arbetsplatsen kryllade av sånna. Det är inte bra service.

    Cizzi 2010-05-11 22:40:55 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • Jag äter inte bara Estrella. Är jag utomlands äter jag andra märken. 🙂

    Grabben 2010-05-11 22:39:58 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara
  • Tycket absolut att dom ska vara trevliga, heja och hjälpa till om man undrar nått. Så är dom på mitt gym iaf och det blir bara roligare att träna! Det är ju liksom deras jobb:P

    frida 2010-05-11 22:26:10
    Svara
  • Alis: gör han dem själv eller hur säkerställer han det? (grabben äter bara estrella, inget annat märke funkar tydligen). tack för peppen!

    Sara 2010-05-11 22:19:17
    Svara
  • På tal om chips…. Min chef äter chips. Men bara om de är gjorda på årets potatis. Väldigt noga. Annars blir de bruna i fritösen… Själv har jag aldrig tänkt på det.
    Förövrigt är du lika duktig som alltid!

    Alis 2010-05-11 22:08:28 http://mittalisliv.blogspot.com
    Svara
  • Pelle: Form Friskvård i Halmstad. Tränade på SATS förut och det finns vissa grejer från SATS som jag saknar riktigt mycket. Håller med om att repan-folket på SATS är grymt service minded. Tyvärr är SATS Halmstad ett synkgym men som sagt, personalen är trevlig. 🙂

    Jessica: Ja det finns vissa enstaka på mitt gym som säger hej också men det vore ju trevligt med ett hej från fler än någon enstaka. Himla tråkigt.

    Sara 2010-05-11 22:06:49
    Svara
  • Känner väl igen det där med att inte säga hej eller hej då på gymmet. Samma sak där jag går, det tokstirras in i datorn för att slippa hälsa? Sorgligt att det är så. Ska dock inte dra alla över samma kam, där finns faktiskt enstaka som säger ett glatt hej när man kommer.

    Jessica 2010-05-11 22:00:44
    Svara
  • Vad är det för tråkigt gym du tränar på? Tränar själv på SATS och där är 9 av 10 i receptionen trevliga och hjälpsamma.

    Mvh Pelle

    Pelle 2010-05-11 21:58:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!