Vårruset i Göteborg

Jag har precis kommit hem från Vårruset i Göteborg. Solen strålade men det blåste rätt så ordentligt vilket gjorde det lite kallt. Säkert Islands fel!

Jag mötte upp med mina lagkamrater, (Fitnesscoachen, Löpning & Livet, Powersus och de två blogglösa) innan start och vi passade på att hoppa och studsa lite (för att bli varma) och ta lite bilder ihop med Peter Siepen. Sedan lyssnade vi på hans råd om att vara självkritiska och välja rätt startled så vi ställde oss främsta startled: ”springa fort”. Längst fram dessutom.

När väl starten gick stod vi inte längre längst fram. Jag vet inte vad som hände men det var helt plötsligt rätt mycket folk framför oss. Det spelade inte så stor roll för det fanns rätt gott om plats för mina fötter när vi väl satte igång och springa. Jag hade Fitnesscoachen som personlig hare och medan hon sprang och pratade om vin, middagar och en massa annat sprang jag och flåsade och försökte hänga med.

Loppet flöt på rätt bra och vi höll ett bra tempo i början. I mitten dippade jag (det gör jag oavsett vilken aktivitet jag håller på med eller hur länge) och i sista backen (den branta) fick jag ordentlig mjölksyra i magen. Aj aj! Fitnesscoachen hytte åt mitt håll så jag tog bara några korta gångsteg innan vi började jogga igen och efter den där uppförsbacke kom faktiskt målet.

I mål fick vi en snygg medalj (eftersom den hade rosa band) picknickpåse och en goodie bag. Jag tror vi alla uppskattade Reebokstrumporna mest. Bra träningsstrumpor kan man aldrig få för många av!

Vi satte oss på en filt i gräset och festade på cider, picknickmackor och choklad med havssalt lagom till dess att den sista gruppen skulle starta. När de sista också gått i mål hade de flesta av oss gjort tummen upp för Verums hälsofil med passionsfrukt och undrat hur korvbullarna (typ som köttbullar fast korv) kunde vara skinnlösa och att vi gärna skålat i ett glas mousserande vid målgång.

Tack till alla deltagare i lag Träningsglädje för en grym insats!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] är VårRuset. Jag ställer upp med ett blogglag precis som jag gjort de senaste 2 åren, såväl i Göteborg som i Stockholm. Vi springer loppet inbjudna av en PR-byrå tillsammans med en massa andra lag och […]

    Galgberget « Träningsglädje 2012-05-16 20:44:57 http://www.traningsgladje.se/2012/05/galgberget/
    Svara
  • Här har du en annan som också sprang Vårruset.. 🙂 Skulle ha varit med i Jogga-startfältet men av någon anledning så hamnade jag i ”Lunka” – man fick ju nästan slå sig fram när man ville springa.. haha.. 🙂 Men några Reeboksockar så inte jag heller röken utav – kanske bara första gruppen? 🙂 Ha en bra helg!

    Alexandra 2010-05-15 07:48:10 http://masoou.com/
    Svara
  • Härligt med Vårruset, vad duktiga ni var! Jag ska delta för första gången och jag ser fram emot loppet ikväll! 🙂

    Ann-Sofie 2010-05-11 13:22:17 http://www.vagentillmittsundareliv.blogg.se
    Svara
  • men va? jag fick inga reebok strumpor…. :/

    anna 2010-05-11 10:14:56
    Svara
  • Sköj! Blir peppad inför kvällens norska motsvarighet 🙂 Förra aret arrangerade vi i Handels Kvinnliga nätverk en löparsammankomst med företag i Varruset, supernice! Varruset är traditionell kärlek

    Pilla 2010-05-11 09:29:22 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Tack för sällskapet! Jag glömde nästan att jag sprang själv, var så fokuserad på allt babblande, och att hinna hosta regelbundet! 😉

    Fitnesscoachen 2010-05-11 08:20:08 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara
  • Jag såg loppet från åskådarvy- det såg väldigt trevligt ut. Sjyssta kändisfoton, först Siepen och sen Musse- alla var där:) Bra jobbat!

    Magnus 2010-05-11 07:50:23 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • Tack själv! Roligt att ses idag, och lär bli ännu roligare inomhus med ett glas vin i handen om några veckor. Ta hand om dig!

    Susanna 2010-05-10 23:03:06 http://powersus.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!