Vardagslyx

Det ironiseras lite över begreppet vardagslyx i bloggosfären. Men jag gillar ordet. Jag ogillar nämligen vardag. Jag tycker det är så himla härligt att göra helgtypiska saker även på vardagen. Som att åka iväg på utflykt och springa en sväng till exempel. Eller att gå ner till Caffe & Co en solig vardagsmorgon och äta en frukost i morgonsolen invid Nissan strax före jobbet. Eller att helt enkelt äta frukosten ute på balkongen även en måndagsmorgon. Men då krävs det sol förstås. Jag hoppashoppashoppas att den kommer imorgon!

Vad är vardagslyx för dig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • härligt. älska vardagslyx!

    Träningsglädje 2010-05-10 23:51:42 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Mitt vardagslyx har varit att äta grapefrukt till frukosten. Fast nu har jag gjort det så mycket så det är nästan vardag. Lyx är även att gotta mig med ett granatäpple!

    frida 2010-05-10 21:20:52 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Sovmorgon är vardagslyx för mig, finkaffe, att göra jos själv, en smoothie på blueberry, yoga! 🙂

    Mikaela 2010-05-10 16:59:51 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Åh jag håller med dig fullt ut i det du säger!
    För mig kan vardagslyx vara ganska mycket, det krävs inte så stora saker för att det skall kännas som vardagslyx för mig. För att ge exempel så skulle det kunna vara att ta en promenad i stan med pojkvännen för att strossa runder och sedan ta en brunch/lunch på någon restaurang/hotell. Det skulle även kunna vara att åka iväg på bio eller dylikt sådär mitt i veckan. Eller ta en picknick i naturen. Eller att få med mannen min på att testa någon ny fysisk aktivitet och dela den erfarenheten tillsammans. Eller varför inte åka iväg till en stad en bit bort med en kär vän och ta en heldag eller två där.

    Vilket som så älskar jag vardagslyx (per din/min definition) 🙂

    Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi 2010-05-10 06:15:43 http://wellbeingofme.blogg.se
    Svara
  • Vardagslyx för mig är nog precis det du beskriver i ditt inlägg – att vardagen ska kännas som helg. För att lyxa till en helt vanlig tisdag brukar jag köpa med mig en stor kaffe latte från något café som jag sippar på efter lunchen medan jag tar mig an eftermiddagens jobb. När jag går hem från jobbet för dagen tänker jag också: härligt, nu har jag semester ända tills imorrn bitti – vad ska jag göra för bra av den tiden?
    Livsnjutare? Oh yes 🙂

    Erika 2010-05-09 23:13:51 http://gymfjolla.blogspot.com
    Svara
  • Jag håller med dig! Jag tycker det är mycket härligare att lyxa till det med ett glas vin och lite god choklad eller annat smarrigt en vardagskväll, jag menar… På helgen är man ju ändå ledig! Brukar nästan alltid ”lyxa” till det på onsdagkvällen, mitt i veckan, perfekt ju!

    sanna 2010-05-09 23:03:41 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!