Sunday blues

I Halmstad finns det ingenting att göra på en söndag om det inte är fint väder. Allt är stängt (förutom butikerna Carlings och Åhléns). Till och med många av restaurangerna håller stängt på söndagar (och vissa på måndagar). Snacka om att det är upplagt för Sunday blues. Egentligen helt utan anledning – jag ser ju fram emot kommande vecka!

Imorgon ska jag springa Vårruset i Göteborg tillsammans med ett gäng bloggkompisar och på torsdag hoppas jag få besök av delar av min familj. Dessutom jobbar jag kortvecka och är ledig torsdag och fredag! På torsdag har dessutom Halmstads näst bästa restaurang premiär: Salt!

Eftersom det inte finns något annat att göra idag förutom att dega i soffan eller hänga på gymmet kommer jag att göra just det. Imorgon blir det snabbdistansen i Göteborg och på tisdag ska jag försöka få till ett yogapass om jag hinner och ett tungt benpass kombinerat med en functional moves-klass. På onsdag blir det kort- eller backintervaller. Mer träning än så har jag ännu inte planerat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag såg en bild på Halmstads fina bibliotek – de är verkligen underskattade ställen! De har tidningar och magasin från all världens hörn, ofta mysiga billiga fik. Stora folianter med konst, inredning -you name it. 🙂

    Ofelia 2010-05-09 20:42:27
    Svara
  • Ja, jag håller med. Denna söndag har jag också spenderat i soffan förutom en timmes powerwalk bland vitsipporna. Någon annan tråkig söndag kanske vi kan ses och liva upp varandras liv lite. Lycka till imorgon! Jag ska hejja på er!!

    Sara 2010-05-09 17:30:07 http://wisterias.blogg.se
    Svara
  • Ja jag gillar själv det linnet mer och mer. Roligt med tryck 🙂 så det blir nog en keeper. Hoppas du har en härlig dag och lycka till med vårruset imorgon! 🙂

    frökenPe 2010-05-09 17:25:53 http://www.frokenpe.blogg.se
    Svara
  • i östersund är också i princip allting stängt på söndagar (eller öppet under väldigt kort tid). har blivit en underbar långpromenad i solen och nu väntar väl söndagssysslor som att städa o handla mat och sånt där. lycka till på vårruset i morgon!

    sanna 2010-05-09 14:37:56 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • ”Hello” ligger på torget jämte skivaffären 🙂 Det är en liten lunchbutik de säljer smörgåsar, grillade paninis, kaffe och så. Och glass såklart 😉 En orange skylt har de, som det står hello på 🙂 Rekommenderas både för glass och smörgåsarna 🙂

    Madde 2010-05-09 14:26:14 http://pixiebob.blogg.se
    Svara
  • Hallå, det är faktiskt allsvensk fotboll på Örjans Vall i eftermiddag 😉 Och först ska jag en sväng till Eurostop där allt är öppet. Så visst finns alternativ hihi. Löpning blir det ev ikväll.

    Jenny 2010-05-09 14:14:52 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Jag måste bara nämna en bra restaurang i Stockholm! B.A.R. Blasieholmens Akvarium och Restaurang. Beställ bord och gå dit!!

    Alis 2010-05-09 14:03:17 http://mittalisliv.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!