Snabba fötter

There is a new kid on the block and damn he’s good looking. Får jag lov att presentera Snabba fötter i ny kostym och en riktig URL (ni som vill följa honom via blogglovin’ gör det här):

Ännu ett snyggt verk created by Jessica Clarén, som även designat min blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Super strålande feedback Alex! Bugar och bockar!

    🙂

    Jessica 2010-05-09 19:54:47 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Alex:

    tack för dina synpunkter, jag uppskattar dem! jag ska dessutom meddela grabben att han ska radbryta mer. antar att du syftar på det inlägget som handlar om maratonträffen. han har svurit över det några timmar. när han kopierade det från sin gamla blogg ville inte radbrytningen hänga med så jag tror han gav upp där…

    vad gäller min egen blogg så har valet av stora bilder varit något jag prioriterat, och att kombinera det med rena och enkla linjer på resten av bloggen – även om de är i färg. jag har inspirerats av t.ex. frida fahrmans blogg på kanal5 men även spanbloggen.se. jag har insett att bilder såväl som text är viktigt för mig. visst, det blir mer scrollande om man har en lite skärm så blir det en del scrollande. you can’t have it all i guess. 🙂

    jag hoppas du fortsätter läsa om du tycker att bloggen är bra. ha en bra kväll!

    Sara 2010-05-09 17:44:39
    Svara
  • Svar till Sara och Jessica:

    Hej, visst jag kanske valde fel ordval men i min webbläsare måste jag ibland skrolla flera gånger för att läsa ett helt inlägg i denna så kallade clean:a blogg design. Ibland är bilderna och text tillsammans så stora och de med design runt och mycket skrikiga (glada för visso) färger runt ger för mig ett väldigt svår läst och stökigt intryck.

    Snabba fötter har dessutom en ganska disig val av färg som suddas ut i allt sand färgat runt omkring och då författaren inte använder sig av radbyten överhuvudtaget blir det hela grötigt och man vet inte vart man ska lägga sitt focus och i mitt fall stängde jag ner sidan pga detta. Och då har jag ändå läst den mycket tidigare. 🙁

    Allt handlar väl om tycke och smak, i mina ögon verkar Jessica tycka om när det händer en hel del och blandar mkt synliga intryck, färg och leker gärna med bilder och focus/skärpa. Jag personligen är ute efter tydlighet och text. I mitt tycke det en bra blogg handlar om som svd:s marathonblogg t.ex.

    Hoppas jag har rätt till min åsikt och att ni inte tog allt för illa vid. I övrigt är det kul att ni väljer er egen väg och inte blogger-lösningarna.
    Mvh,

    Alexandra

    Alex 2010-05-09 17:36:25
    Svara
  • Alex: Håller med Sara. Tar gärna till mig din kritik om du kan konkretisera den lite.
    Vad är det som är svårläst? Saras blogg är i mitt tycke extremt clean och med ett användarvänligt gränssnitt så därför blir jag supernyfiken på vad du upplever som svårläst.
    Jessica

    Jessica 2010-05-09 15:40:22 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Alex: var ligger det svårlästa och överarbetade tycker du? för egen del tycker jag att blogger-lösningarna känns rätt så anonyma och tråkiga. tråkigt att du tycker att min blogg är svårläst, förklara gärna varför så ska jag försöka lösa det.

    Emmas: ja jag gillar det också.

    Sanna: haha japp, det smakade inte helt fel. 😉

    Sara 2010-05-09 13:05:10
    Svara
  • Vin smakar alltid bättre efter träning 😀 hoppas du hade en trevlig kväll och grymt att du gav dig ut på löpning trots att suget inte var det största.

    sanna 2010-05-09 12:40:41 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • Snyggt det blev! =)

    Emmas Form 2010-05-09 12:32:40 http://emmasform.blogspot.com
    Svara
  • Trist med svårläst och överarbetad bloggdesig. Tråkigt även du och uppochhoppa bloggen har gått och gjort samma misstag, varför?

    Alex 2010-05-09 02:02:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!