Min fredagskväll

Fredagskvällen spenderades på världsbästa Pio i Halmstad. Åh vad jag älskar den restaurangen. Ja, förutom att det satt ett stort pensionärsbord bredvid och firade av en gammal kollega. Även pensionärsbord kan stoja friskt!

Jag åt pilgrimsmusslor, anka och så en vaniljefterätt jag inte kan uttala. Det är lika fantastiskt gott varje gång. Pio är min favorit i Halmstad, i Åre är det Twins och i Stockholm har jag ingen. Vilken tycker ni är bästa Stockholmsrestaurangen när ni går ut och äter en helgkväll?

Nu blir det brunch och sedan styrketräning. So long vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Om man gillar att hänga på söder, i närheten av Marie Laveau tycker jag det finns ett par krogar till att nämna:
    Porto Cervo på Timmermansgatan, skön italienare med fantastisk mat. Man har också en systerkrog, Porto Fino vid Zinkensdamm, som också är jättebra.
    Nummer två måste bli Bistro Süd på Swedenborgsgatan. Där serverar man den numera klassiska efterrätten Gino. Kiwi, jordgubbar, banan och massor med riven vit choklad som gratineras och serveras med glass.

    Carina 2010-05-08 21:41:36
    Svara
  • Millis & Mikkan: tack för tips!! har inte varit på något av ställena (trots att jag bott 3 år ett stenkast från marie levaeu)

    Sara 2010-05-08 19:26:40
    Svara
  • Jag kan VERKLIGEN rekommendera Marie Levaeu vid Mariatorget. Creolsk mat och skitbra priser! 😀

    Mikkan 2010-05-08 19:07:00 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Om du inte testat El Diablo på Kungsholmen i Stockholm, Norra Agnegatan om jag inte missminner mig, kan jag verkligen tipsa om det. Helt fantastisk mat och snålvattnet rinner på mig varje gång jag tänker på efterrätten jag åt där senast. Mörk chokladterrin (som var perfekt kladdig) med vit mintchokladmousse och päronsorbet. Det var det godaste jag någonsin ätit 🙂

    Millis 2010-05-08 18:57:05
    Svara
  • Madde: ja det är inget ställe man går till varje dag precis. men det är värt ett besök om man vill fira lite extra och har möjlighet!! hoppas du har en bra dag trots regnet!

    Sara 2010-05-08 17:06:02
    Svara
  • Synd bara att Pio är så dyrt :S Annars hade jag gärna gått dit 😀

    Madde 2010-05-08 16:52:01 http://pixiebob.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!