Jag och jobbet

Det blev en tidig morgon imorse. 05.40 mötte jag upp med Halmstadbloggaren Millbergskan och jag tog en powerwalk i blåsten. Jag märkte det inte så mycket då men det märks nu: jäklarns vad det blåser!! Jag hoppas jag får medvind när jag ska springa mina backintervaller lite senare men det är förmodligen för mycket att hoppas på…

Jobbet snurrar på för högvarv och hade jag varit en annan person hade jag tänkt ”nej jag har inte tid att gå och träna, jag jobbar in lunchen”. Eftersom jag är den jag är vet jag att när jag går och tränar på lunchen så frigörs det så mycket mer kapacitet i min rätt så kloka hjärna. Grubblet som blockerar försvinner och mer kreativitet och problemlösning får plats. Det blir effektivt i slutändan. Maximal prestanda.

Det knackas på datorn rätt så rejält just nu, till utsikten av en tom frukostskål som ser ut som ett blodbad. Blåbärsbad är rätta ordet. Blåbär och hallon (ett rejält lass ska det va!) tillsammans med kanelkesella är fortfarande frukostfavoriten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • klok som alltid =)
    man jobbar mycket bättre efter en endorfinkalas =)

    emliscious 2010-05-07 13:17:16 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Therese: har precis kört nu på lunchen. Körde från strax inna träbron på frennarpsslingan upp till dagiset. 7 stycken blev det.

    Sara 2010-05-07 12:54:58
    Svara
  • Åh backintervaller! Kul. Det funderar jag också på att köra idag. När, var och hur tänker du köra dem?

    Therese 2010-05-07 11:43:21 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!