Box

Grabben följde med som slagpåse till boxklassen den här tisdagen också men han tyckte inte att det var så kul. Det märktes. Och jag var rätt trött. Det märktes också. Kvällens pass resulterade därför inte i några lyckorus eller adrenalinkickar.

Jag hade noll kraft i slagen och tjuvkikade på klockan ibland. Förvånades ändå över hur mycket energi man får helt gratis av en bra låt eller att instruktören kommer och tittar till en och det är just det som är själva grejen med PT (från en sak till en annan). Med en riktigt bra PT orkar man så mycket mer helt automatiskt. Det är magiskt.

Så värst magisk var inte kvällens boxpass men det var helt och hållet mitt eget fel. Taskig dagsform bäddar inte för minnesvärda upplevelser. Men det gjorde inget. Utomhus blommade träden och eftersom jag numer är en vuxentönt så duger det gott för mig.

Vi svängde förbi Hemköp på vägen hem och jag köpte allt jag var middagssugen på vilket blev mjölk, chorizo, grädde, ägg och keso. Jag älskar chorizo och att kolhydratsinnehållet ligger på 2-3% gör inte saken sämre. Det funkar bra till keso eller skramlade ägg eller både och. Fast keson funkar också riktigt bra till skurna äppelbitar och kanel. Ja ni hör ju vilken gourmetmat som serveras hemma hos Grabben & Träningsglädje!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh har våren kommit så långt hos dej?!! Ser underbart vackert ut!

    Karin 2010-05-05 18:37:06 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Hej!
    Jag har bytt blogg och finns nu inne på smalajessica.wordpress.com istället för smalajessie.blogg.se. Ha en trevlig dag och hoppas du tittar in!

    Peppkramar!

    Smala Jessica 2010-05-05 12:38:20 http://smalajessica.wordpress.com
    Svara
  • 🙂
    Ha en riktigt fin kväll!
    Kramar

    Ine Henriksen 2010-05-04 22:00:20 http://inehenriksen.blogg.se
    Svara
  • Gärna på fredag! Men det får bli rätt tidigt 😉 Jag måste vara hemma igen vid 06.30 hehe, börjar jobba 07.30.

    Jenny, Halmstad 2010-05-04 21:04:00 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Du menar att du aldrig varit på Gekås? Ja, det är nog snudd på skandal faktiskt 😀 Där finns ju så mycket runt omkring dessutom! Scorett outlet, MQ outlet, en sportoutlet, flera skooutletbutiker med mera. Man behöver knappt gå in på Gekås haha.

    Jenny, Halmstad 2010-05-04 20:41:38 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Skramlade ägg hehe. Vad gott det lät! Jag väntar på att mina ska koka klart. Inte lika mumsigt.

    Grymt att du ändå tog dig iväg till träningen trots trötthet tycker jag. Man kan ju inte vara på topp jämt! Och som sagt, det är ju vår ute oavsett, man får njuta av det 🙂

    Erika 2010-05-04 20:38:59 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Jag har också blivit en vuxentönt, senaste åren. Förr brydde jag mig inte ett dugg om sånt där, men nuuu, gud jag blir helt lyrisk när jag är ute och går eller springer i naturen. Lycka! 🙂

    Jenny, Halmstad 2010-05-04 20:36:29 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!