Dagens DHL

Jag fick oväntat besök av en DHL-kille alldeles nyss. Columbia Sportswear stod som avsändare och det tackar jag för. Jag tror ni har märkt att Columbia smugit sig in på ett gäng bloggar – och det med all rätt.

Jag har några svaga minnen från Columbia när jag var mindre. Jag minns inte vad eller varför dock. Mitt första riktiga Columbiaplagg var ett par skidbyxor jag köpte i Kanada när jag gick min skidlärarutbildning i Whistler vintern 2004. De var tunna och auberginefärgade och passade till aprilvädret. Herrejösses vad svettigt det var att åka skidor under gassande sol. Det var inte ovanligt att de lokala ubercoola människorna åkte i bikiniöverdelar. Turisterna kikade förvånat. Jag också. Jag höll mig till Columbiaskidbrallor.

Designen på plaggen känns ganska långt från den skandinaviska särpräglade känslan. Det är inte stramt och stilrent. Det är lite North America. Inget jag kan förklara – men det är en känsla. Titta på den rutiga Techno Playa Hoodien nedan. Inget man hittar i en Peakbutik direkt. Men den känns kul och annorlunda och faktiskt helt rätt nu när det ska vara mönstrat och färgglatt på alla håll och kanter.

De andra plaggen som kom med DHL-paketet är lugnare rent färgmässigt. Den vita Shore Thing hoodien är babymjuk och kommer att bli en favorit. Den turkosa Sweet Peak hoodien är lik den vita, men lite mer funktionell när man är ute och springer (eller shoppar på stan).

Det jag gillar med plaggen är att de är träningsplagg men inte alls i de karaktäristiska träningsplaggsmaterialen. Det är yogamaterialskänsla, fast det funkar för svettaktiviteter också.

Det kom en t-shirt också, med trycket ”Find your trail”. I’ve got to love it! Jag älskar budskapet som kan tolkas både bokstavligt och metaforiskt. Jag gillar trailrunning – och ja, jag uppmanar alla att hitta sin egen stig. Därför tävlar jag ut ett gäng Find your trail-tröjor från Columbia imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Guuud vad snyggt! Jag vill också få plagg gratis hahaha. Mer gratis åt ”vanligt” folk! 😀

  Jenny 2010-04-30 12:01:13 http://millbergskan.blogg.se
  Svara
 • Guuud vad snyggt! Jag vill också få plagg gratis hahaha. Mer gratis åt ”vanligt” folk! 😀

  Jenny 2010-04-30 12:01:13 http://millbergskan.blogg.se
  Svara
 • Nice grejer! T-shirten var ju härlig ocjh jag gillar den rutiga hoodien!

  Sofy 2010-04-30 11:57:55 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Nice grejer! T-shirten var ju härlig ocjh jag gillar den rutiga hoodien!

  Sofy 2010-04-30 11:57:55 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Riktigt snyggt Sara allt klär verkligen en skönhet, utan att överdriva. Jag älskar den översta hoodien och tischan är grym. HA en bra Valborg! Kramar

  Åsa 2010-04-30 11:45:08 http://asaehrnholm.blogg.se
  Svara
 • Riktigt snyggt Sara allt klär verkligen en skönhet, utan att överdriva. Jag älskar den översta hoodien och tischan är grym. HA en bra Valborg! Kramar

  Åsa 2010-04-30 11:45:08 http://asaehrnholm.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!