Test: CRAFT Zip Pullover (ja, den rosa!)

Under snart ett år har jag och några andra bloggare testat en del plagg för Craft. Vi skriver precis vad vi tycker om dem här på bloggen (ärlighet varar alltid längst) och så skickar vi en utvärdering till gänget på Craft med våra åsikter och synpunkter: det vi tycker är bra och det vi tycker kan bli bättre. Under några veckor framöver fortsätter testandet och denna vecka har vi testat Craft Zip Pullover with bodymapping.

Craft flirtar hej vilt med den kvinnliga målgruppen i och med den här tröjan. Jag är övertygad om att den kommer bli en snackis bland bloggare, precis som Röhnisch Helmut-linnet var. Mulberrynyansen får mig att smälta direkt. Tröjan är rosa men inte bara det. Den är sofistikerat rosa vilket gör den till en hit även bland tjejer i åldern 30+. Tror jag alltså.

Jag har varit ute och powerwalkat och sprungit i denna tröja. Stort plus för de långa armarna! Stort plus för materialet som är tjock och mjukt men ändå smidigt och följsamt. Ett stycke tveksamhet till de vita kanterna på ärmsluten som visserligen är supersnygga men som jag hoppas är vita även efter en tvätt. Det återstår att se.

Jag var störtkär i systertröjan som vi testade i vintras och den har alltså tagit mig med storm även nu. Denna tröja är en storfavorit hos mig eftersom den är så mångsidig, så jag har tyvärr inte särskilt mycket negativt att skriva om den – och det känns lite skumt. Jag som är så gnällig i vanliga fall!

Vill du veta vad de andra testbloggarna tyckte? Läs mer på:

Spark i Baken

Snabba Fötter

River Springer

Karin Tri

Upp och Hoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!