Fullt upp!

Vardagsveckan började med en hektisk måndag. Men det är okej för den kommer att avslutas med en rätt så chill fredag på väg till Boston. Tanken var att gå en morgonpowerwalk men jag gick och la mig för sent igår så jag kompromissade och powerwalkade till jobbet, vilket numer bara tar en kvart här i Stockholm, och raggaduschade när jag kom fram. Sedan var det jobbajobbajobba för hela slanten.

På eftermiddagen kände jag mig tom på energi så det passade ju bra att Naturdiet hade levererat några nya drycker och bars till kontoret. Jag testade en bar i mintchokladsmak och den var helt okej. Mintchoklad är en rätt bra smak på bars. Swebar har också proteinbars i samma smak som är goda.

Bilden nedan är inte fotad med min nya Canon EOS40D som alltså är svaret på den fråga många av er ställt. Jag hade tänkt att köpa en Canon G11 i USA men nu får det bli en blixt som inhandlas i USA istället…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tänk att du inte ens fick med blixt till kameran! 🙂

    Grabben 2010-04-12 23:26:48 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara
  • Är dem goda dem där barsen? (aldrig vågat smaka) 🙂 Innehåller de inte bara massa socker?

    Jennie 2010-04-12 22:52:21 http://www.stayfit.nu
    Svara
  • Smakade naturdiets med mörkchoklad i fredags, den var SUPERGOD. ändå rätt bra ”snacks”, för någon måltidsersättning är det då inte för mig.

    sanna 2010-04-12 21:36:25 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • Oh, vilken investering 🙂 Kul med riktigt bra kamera! Vad har du för objektiv till då? Jag tycker att det är svårt att välja och kompromissa och köpa ett bra i taget..

    Du som redan haft så koola bilder, det är nåt med din blogg, de gör sig så bra. Gillart 🙂 Så det blir skoj att se hur det blir nu framöver…

    Annika 2010-04-12 20:38:42 http://www.tremil.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!