Tio på tisdag

Solen lyste vackert över den tidiga kvällshimlen när jag drog med mig Grabben för att säga farväl till storstadssnön på riktigt. Jag valde nämligen att ta ett varv förbi Erstaviksbadet i Nackareservatet. Ett varv som innebar en del snölöpning och en del ler- och plasklöpning. Jag gillade det. Grabben gillade det för att jag tyckte att han skulle gilla det. Han klagade över väta som sipprade in genom meshen. Jag tänkte positivt och tyckte att det kändes extra varmt och behagligt när det kalla våta fått samma temperatur som foten och värmde istället för att kyla ner. Myntet har nästan alltid 2 sidor.

Löpturen var en del i det virtuellt gemensamma träningseventet ”Tio på tisdag” som hade 24 deltagare. Vi skulle göra 10 reps av 10 saker varav 1 km var en av dessa ”saker”. 1 km x 10 blir således en fin löptur på 10 km! Resterande grejer blev tåhävningar, armhävningar, magövningar, benböj med hopp, tåhävningar (igen), dips, breda benböj i källaren, stretch och något mer jag inte riktigt minns…

Efter Tio på tisdag blev det zucchinipasta med köttfärssås och ett glas rött. Vin är bra för hjärnan enligt boken ”mat för hjärnan” av en forskare…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!