Boston

Snart är det dags för Boston och New York. Om vi får till det rätt med anmälan så kommer även jag att springa årets första lopp i Boston. Det är typ ingen tid kvar alls!

Nästa vecka inleds i Stockholm med jobb och avslutas antingen i Halmstad eller i Åre med påsk. Sedan blir det en vecka med brorsans 20-årsfirande i dagarna 3 samtidigt som mina föräldrar blir storstadsbor. Eftersom jag ofta bor hos dem när jag är i Stockholm (min egen lägenhet vid Zinkensdamm är långtidsuthyrd) så kommer även jag bli storstadsbo när jag gästar huvudstaden. Samma helg är det dessutom träningseventet 4 Haiti! Och veckan efter det åker vi till Boston och New York. Och när vi kommer hem är det maj och nästan sommar. Förlåt om jag gjorde er stressade nu!

Grabben gjorde årets första utomhuspass i Sverige på barmark igår och skulle testa formen. Jag agerade drickalangare och smygfotade lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Full rulle hör jag!
    Med det där inlägget fick jag ju nästan lite panikångest över hur snabbt det här året rullar på… Den 3 juni tar jag ut min kandidatexamen och ja, ja vad gör jag då? Herregud. Det är dags att trappa upp tempot lite så jag hänger med klockan!

    sanna 2010-03-25 16:30:36 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • Sara – kan inte du fixa en utmaning eller en fråga som jag ska söka svar på eller utföra när jag är där i november!? Än så länge är NY bara spikat – kanske inte blir Boston men förmodligen Montreal…

    MarathonMia 2010-03-25 15:33:28 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Lopp i Boston, det låter spännande! 🙂 Va kul!

    Linas träningsblogg 2010-03-25 14:38:18 http://www.linastraningsblogg.blogspot.com
    Svara
  • Jeg har nettopp vært i New York og Boston, og dere har masse å glede dere til! Det er varmt og godt der! I Boston kan jeg anbefale dere å spise på Legal Seafood i Prudential. The Hub, som er på toppen av Prudential Tower og på Lucca, som ligger like nedenfor – og er en fantastisk østers- og champagne restaurant.

    Monica 2010-03-25 13:33:17 http://ivrig.blogg.no
    Svara
  • Jo, (svarade även inne hos mig) Jag hoppas att jag kan va me på 4Haiti, men det beror på om jag ska vara med på möhippa eller inte… måste kolla upp det helt enkelt! Om inte ska jag självklart vara där!

    Svara
  • Visst är det härligt när tiden fylls upp av roliga saker!? Jag ser fram emot 4 Haiti och sen är det snart dags för London över valborg. Tiden kommer flyga fram till juni och vips så är det dags för min 25 årsdag också!

    Cizzi 2010-03-25 12:05:48 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!