Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
[…] av Erica & Sara (fortfarande tokfrustrerad över den mest segdragna förkylningen […]
[…] av Erica & Sara (fortfarande tokfrustrerad över den mest segdragna förkylningen […]
[…] By ÄtaTränaKämpa Eller, kanske inte helt ny. Men i en helt ny form. Jag läste hos Sara att hon testade att äta zucchini istället för pasta. Det lät ju sjukt äckligt, men hon […]
[…] By ÄtaTränaKämpa Eller, kanske inte helt ny. Men i en helt ny form. Jag läste hos Sara att hon testade att äta zucchini istället för pasta. Det lät ju sjukt äckligt, men hon […]
Jag har en gryyyyyym tomatssås i RAW… ska smacka upp den ikväll!
Jag har en gryyyyyym tomatssås i RAW… ska smacka upp den ikväll!
Det här må vara en dum fråga, men, kokar man dem eller äter man dem ”råa”?
Det här må vara en dum fråga, men, kokar man dem eller äter man dem ”råa”?
Ja jag tycker också det är gott. Brukar ha lite smör, en skvätt citron salt och peppar på . Mums
Ja jag tycker också det är gott. Brukar ha lite smör, en skvätt citron salt och peppar på . Mums
Jag har hittills bara ätit dem med marinerade champinjoner enligt Erikas recept i boken, mycket mycket gott!
Jag har hittills bara ätit dem med marinerade champinjoner enligt Erikas recept i boken, mycket mycket gott!
Oj det här lät spännande. Är det så enkelt som det låter? Att skala den i tagliatelleremmanr 🙂 Det här måste jag verkligen prova!
Oj det här lät spännande. Är det så enkelt som det låter? Att skala den i tagliatelleremmanr 🙂 Det här måste jag verkligen prova!
Hahaha, Mikkans tips låter svårslaget, men här har du två varianter:
”Ostigt/krämigt”: Kör 2 dl cashew, 1 dl pinjenötter, 2-3 msk pressad citron, 1-2 vitlöksklyftor, 1-2 tsk rå sojasås (nama shoyu el. tamari) i matberedare till jämn smet, tillsätt ev. 1-2 tsk vatten
”Tomatigt/medelhavigt”: Kör 3-4 färska tomater, 6-7 blötlagda soltorkade tomater, 1 färsk dadel, 2 msk olivolja, 2 vitlöksklyftor, en näve persilja, lite salt och cayennepeppar i matberedare till jämn smet.
Båda fritt efter Alissa Cohen, supersmarriga!! Och toksnabba.
Hahaha, Mikkans tips låter svårslaget, men här har du två varianter:
”Ostigt/krämigt”: Kör 2 dl cashew, 1 dl pinjenötter, 2-3 msk pressad citron, 1-2 vitlöksklyftor, 1-2 tsk rå sojasås (nama shoyu el. tamari) i matberedare till jämn smet, tillsätt ev. 1-2 tsk vatten
”Tomatigt/medelhavigt”: Kör 3-4 färska tomater, 6-7 blötlagda soltorkade tomater, 1 färsk dadel, 2 msk olivolja, 2 vitlöksklyftor, en näve persilja, lite salt och cayennepeppar i matberedare till jämn smet.
Båda fritt efter Alissa Cohen, supersmarriga!! Och toksnabba.
Det är verkligen jättegott. Jag brukar köra någon skaldjurssås till. Mums. Nu blev jag nästan hungrig igen. kram
Det är verkligen jättegott. Jag brukar köra någon skaldjurssås till. Mums. Nu blev jag nästan hungrig igen. kram
Sicken utmaning! Jag hade nog satsat på en kraftigt tomatig marinarasås, typ mixa soltorkade tomater i olja med lite vitlök, färsk tomat, örter, salt & peppar. Strössla med avocado i kuber och rawfoodrostade frön (lägg i blöt över natt, häll av vätskan på morgonen, bred ut tunnt över en plåt och in i ugnen på 40 grader med lite havssalt…plocka ut på morgonen och du har ett grymt frömums!). Yeah.
Sicken utmaning! Jag hade nog satsat på en kraftigt tomatig marinarasås, typ mixa soltorkade tomater i olja med lite vitlök, färsk tomat, örter, salt & peppar. Strössla med avocado i kuber och rawfoodrostade frön (lägg i blöt över natt, häll av vätskan på morgonen, bred ut tunnt över en plåt och in i ugnen på 40 grader med lite havssalt…plocka ut på morgonen och du har ett grymt frömums!). Yeah.