The hundreds

Jag började min gårdagsträning med att försöka kolla på Bella och Tyras nya webb-talkshow. Ja, det går ju inte att ge sig iväg och träna bara sådär. Träning kräver uppladdning men jag har inte förstått tjusningen med webb-tv. Det hackar ju hela tiden! Eftersom jag numer bara lyssnar till Mac-frälsta så är jag naturligtvis övertygad om att det är min PC:s fel.

Efter det att uppladdningen framför Bella och Tyra gick sådär (jag skulle såhär i efterhand ha kollat på Criminal Minds istället) klädde jag om. På med allt: långa löpartights, strumpor, skor, sport-bh, underställströja, en till tröja och så löparjackan. Och mössa och handskar såklart!

Jag började med en uppvärmingsjogg på en kvart. Drog på i en uppförsbacke eftersom det kom ett gäng bilar och körde om och när någon ser måste man ju såklart dra upp tempot lite. Särskilt om det är backe!

När jag joggat mig varm var det bara att sätta igång med min utomhuscrossfit. 10 rundor skulle avverkas och varje runda bestod av10 utfallssteg, 10 grodhopp, 10 armhävningar, 10 crunches, 10 rygglyft och sedan en kort sprint beståendes av en backe.

I början kändes det lite konstigt att kasta sig ner på snön och göra armhävningar och crunches men det är ju sådant här de pysslar med på NMT och då är det ofta lera och gegga som underlag. Jag hade tur som hade snö att ligga på och det enda jag behövde se upp för var hundarnas gula fläckar i snön. Nu var det visserligen mörkt så jag såg inte så mycket…

Pulsen höll sig jämn och när jag gjort 5 varv tog jag en liten paus och stuvade om så att jag körde grodhoppen precis innan backsprinten. Om det inte dödar benen så finns det nog inget som gör det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!