Test: Craft löparjacka

I våras testade jag och några andra bloggare en del plagg för Craft. Vi skrev precis vad vi tyckte om dem här på bloggen (ärlighet varar alltid längst) och så skickade vi en utvärdering till gänget på Craft med våra åsikter och synpunkter: det vi tyckte var bra och det vi tyckte kunde bli bättre. Under några veckor framöver fortsätter testandet och denna vecka har vi en testat en löparjacka från Craft.

Ni känner säkert igen den här jackan från vårens test. Då testade vi en krokuslila jacka för vår- och sommarförhållanden. Höstens jacka är bourdeauxfärgad men färgen påverkar ju inte känsla eller funktion – däremot gör vintertemperaturer det.

Jag har sprungit med den här jackan i alla möjliga temperaturer, från plus till ett gäng minusgrader. Jackan var en favorit från i våras och den behåller sitt favoritskap. Jag gillar den här jackan otroligt mycket – av ett gäng anledningar:

1. Den är så otroligt lätt. Lätt och smidig vilket gör att det inte känns jobbigt eller bökigt även med en massa kläder under.

2. Passformen är fenomenal. Jackan är insvängd vid midjan och varken veckar sig eller bullar sig utan följer kroppen (i alla fall min kropp) på ett fenomenalt sätt!

3. Designen är schysst. Den vinröda färgen är sofistikerad och stilren. Me like a lot. Jag känner mig inte ett dugg töntig utan rätt så snygg.

Jag undrar dock fortfarande varför jackan har som typ gälar lite här och var (precis under axlarna till exempel, och på nedersidan av underarmarna). Och så tycker jag att fickan på armen är för liten för en telefon – jag önskar mig en telefonficka i brösthöjd istället. Stoppar man telefonen i fickan på magen skumpar den runt och jackan åker upp i ryggen för att den är för tung där fram.

Mina tidigare Crafttester:

Vintertights

Underställsboxers

Löparhandskar

Lager 2-tröja

Mössa

Underställströja

Vill du veta vad de andra testbloggarna tyckte? Läs mer på:

Spark i Baken

Snabba Fötter

River Springer

Karin Tri

Upp och Hoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!