Sista galna jobbdagen!

Nu är det slutspurt: sista galna jobbdagen med sådant jobb jag egentligen inte jobbar med. Ni är några som undrat vad i hela friden det är jag pysslar med och det är ju inte helt enkelt att förklara. Jag jobbar först och främst med kommunikation. Mitt huvudsakliga och nuvarande jobb handlar om att analysera sociala medier men mitt före detta jobb, som jag fortfarande är involverad i och som engagerade mig den här helgen, handlar mer om kommunikation i form av PR, konceptutveckling och varumärkesbyggande (både strategiskt och praktiskt – den här helgen innebar till 100% praktiskt hands on-jobb). Igår kväll, med Melodifestivalen i bakgrunden, pysslade jag med mitt tredje regelbundna jobbuppdrag: att skriva ett gäng texter för vitvarubranschen.

Ni är också några stycken som undrat vad som händer med Träningsprylar. Det kommer, är mitt svar! Jag har fått fundera ut en ny twist på Träningsprylar eftersom mitt jobbande och pendlande (jag jobbar från både Halmstad, Göteborg och Stockholm) inte riktigt tillåter att en sådan affärsidé som Träningsprylar snurrar hela tiden. ”Butiken” var öppen 9 veckor i höstas och jag räknar på att det blir runt 10 veckor även i vår. Så det är på gång!

Kommande vecka ska även min träning komma igång. Byxorna känns tighta över magen igen och jag vet varför: kolhydrater. Det hade varit lättare att avstå från kolhydrater om jag fick ont i magen när jag åt dem, precis som laktos- eller glutenintoleranta mår dåligt när de äter livsmedel som deras kroppar inte gillar. Nu funkar inte min kropp så. Jag får inte ont – jag blir bara tjock. Men det finns trots allt värre problem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!