Ge mig måndag nu!

Aldrig har jag sett fram emot en måndag så mycket som jag gör nu. Jag vill ha måndag på en gång! Efter en ganska lång period med lågintensiv träning spritter kroppen av träningslust. Den värker efter träningsglädje.

Jag läser blogginlägg på blogginlägg om snölöpning och maxpulsyra och jag längtar och suktar, trånar och önskar. Nu när jobbstressen är över är det snart min tur. En hel veckas träning väntar på mig och efter det mer därtill.

Den bästa stunden på veckan, förutom träningen i sig och lyckorusen efter passen, är att fylla en tom kalendervecka med nya pass. Nya utmaningar att försöka sig på – och erövra. Den kommande veckan ska verkligen bli min!

Jag kommer att vara i Stockholm fram till torsdag kväll eller fredag morgon. Sedan åker jag till Rivieran (Halmstad, om ni inte förstod det alltså…) och en fredagskväll som spenderas med härliga bloggvänner. Helgen spenderar jag med Grabben! Visserligen skjuter han invigningsfyrverkeri på lördag och jag antar att det betyder att även jag jobbar men söndagen är vår. Och söndagsträningen på mitt gym i Halmstad är grym. Men jag vill inte längta till den riktigt än. Först vill jag njuta av alla veckans dagar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!