Träningsplanering v.5

Träningslivet går inte och självdör bara för att Nike Convention är slut för i år. Däremot går jag in i den lugnaste veckan sedan detta decennium tog sin början. Jag ska försöka gå en del powerwalks och kanske leta upp en yogaklass. Och så blir det massor av frisk fjälluft och skidåkning i underbara Åre.

Idag har jag inte gjort många knop. Jag vaknade med huvudvärk och funderade på om jag var sjuk. Men med lite energipåfyllning och mycket vatten är huvudvärken borta och en del jobbgrejer avklarade. Jag bör få lite frisk luft ikväll så en lugn powerwalk sitter nog fint.

Imorgon ska jag förmodligen spana in Samsunggalan och friidrottsstjärnorna på nära håll. Efter det så bär det av till Stockholm, igen. Där blir det också mest powerwalk, och kanske den där yogan då…

På torsdag efter jobbet packar jag och Grabben in oss och åker till Åre för ledig långhelg. Där blir det ingen yoga men däremot massor av den där friska luften som jag ser fram emot. Grabben stannar kvar en vecka till medan jag åker ner till Stockholm igen på söndag.

Bild: Marcus Rönne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!