Gröt, svett och klistervalla

Sitter och kollar Gröt, svett och klistervalla på SVT. Jag älskar den här typen av TV-program och det är sådant jag inte skulle vilja missa om jag inte hade en TV (räddningen kanske skulle heta SVT Play då i och för sig). Bland all kommers finns det faktiskt riktigt bra grejer. Fast jag hade önskat mig några reklampauser så att jag kan få något vettigt gjort. En timmes TV-tittande är rätt mycket!

Nästa vecka, på måndag klockan 21, är det ”I huvudet på Anja Pärson”. Det ser jag också fram mot! Anja är grym och de som tycker att hon tappat stinget bör nog kolla resultattabellerna igen. Hur kan man säga att någon som blev total världscupstrea förra året är dålig?

En riktigt bra film i samma dokumentäranda är Touching the void. Jag älskar den! Men jag har sett den lite för många gånger nu…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Såg också programmet. Jag gillar det skarpt. Jätteintressant att få komma bakom kulisserna och se hur deras vardag ser ut. Jag blir bara mer peppad av såna program!!

    Carina 2010-02-02 11:29:28 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • GRYMT bra dokumentär! Den kändes så personlig, ärlig och inspirerande!

    Ps. Och Challan Kalla var ju med 😉 Ds.

    River 2010-02-02 10:55:46 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Jag blev galet träningssugen av att titta igårkväll! Herregud vad de är vältränade och starka! Och miljön oxå… älskar skogen och snön och Norrland! Ha en fin helg i Åre!

    malin 2010-02-02 08:20:13 http://rosamiltondagboken.blogspot.com/
    Svara
  • Ah, tack för bra tv-tips. Det blir en timme på SVT Play för mig nu känner jag! Och jaaaa … Touching the Void är suverän, gillar både bok och film. Men du, du har väl inte missat Into Thin Air (Tunn luft) av Jon Krakauer. Tror det gjorts tv-serie men boken är FANTASTISK! Love, love, love!

    Petra Stegman-Axlund 2010-02-02 00:04:02 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!