Var det inte roligare än såhär?

Jag har inte älskat livet hela dagen. Under functional movesklassen blev jag rätt less. Jag var peppad när jag gick dit, peppad när jag träffade snygga bloggläsaren Anna, peppad trots att jag kom till klassen alldeles för tidigt och peppad när jag klev in i salen. Sedan var ingenting roligt längre. Övningarna kändes knasiga, jag fick ont lite här och var (ja testa att ligg på en stepbräda och ha höften precis utanför – det är inte jätteskönt. Dessutom förstår jag inte var den övningen ska kännas…) och så blev jag sjukt irriterad över att ligga på en supersmutsig bräda. Stepbrädor brukar folk ha skosulor på, jag vill helst inte ligga och kränga på en sådan efter det. Och så blev jag irriterad över att vi inte fick ha mattor. Och så blev jag irriterad över ljudnivån. Jag vet inte hur det är men jag tränar inte bättre när jag får ont i öronen. Rösten är ett viktigt instrument för instruktörer men det blir bäst när den används på rätt sätt. Skrik funkar bäst utan mick.

Ja ni hör ju att jag är på viset. Men jag kan i alla fall hoppa jag också, precis som Grabben. Sådetså. Nu ska jag fixa mat, sedan blir det jobb framför TV:n och någon gång ikväll ska jag också packa mina grejer inför helgen. Och hur är det nu, går det något Criminal Mindsavsnitt efter midnatt eller?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Äh, lite skit har la ingen dött av. Men att ha matta borde vara valfritt ändü… instruktören behöver ju inte om den inte vill – den är ingen diktator, sü varför inte utnyttja ditt fria val och ta en matta nästa güng?

    Pilla 2010-01-29 10:03:39 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Åh va skönt att läsa att du inte tyckte en klass var bra! 🙂 Förstår inte heller varför man inte får ha matta på vissa klasser.

    Du.. Kika in på min blogg vettja. 🙂
    KRAM med önskan om en trevlig helg

    Jenny 2010-01-29 08:17:24 http://jennysundin.blogg.se
    Svara
  • Urk, hatar instruktörer som inte har koll på volymen. Jag vill helst slippa få tinnitus när jag tränar. Har faktiskt lämnat ett spinningpass mitt i eftersom att instruktören spelade musik på högsta samtidigt som hon VRÅLADE i micken. J*vla pucko! Och ja, jag sa såklart till men hon verkade skita fett i det (förmodligen tyckte hon att jag var en gnällkärring).

    Petra Stegman-Axlund 2010-01-29 01:24:10 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Det gick ett avsnitt igår iallafall, hoppas på ett även i afton, löööve C.M. :)!

    soffan 2010-01-28 22:57:41 http://www.metrobloggen.se/soffans
    Svara
  • Sanna: 00.30 😀

    Anna: synd att det gick tungt för oss båda… men nästa gång så!

    Frida: jag lyckas knäppa Grabben på första men han behövde typ 10 kort på mig. är jag en bättre fotograf eller en sämre hoppare? Hmm…

    Sara 2010-01-28 22:09:19
    Svara
  • Hur många hopp blir det innan fotot är lyckat? 🙂

    frida 2010-01-28 22:06:38 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Hej igen,

    Såg precis den nya bloggen, grym.
    Gu va roligt.

    Anna 2010-01-28 21:47:56
    Svara
  • Hej söta du!
    Detta är väl inte till någon tröst kanske, men jag var ju såklart inspirerad och taggad jag med för jag hade ju träffat dig! Men det gick tungt för mig me’ ikväll va riktigt seg 🙁 det var väl one of thoose nights kanske 😉
    Ha det fint.

    Anna 2010-01-28 21:05:46
    Svara
  • Criminal Minds hoppas jag verkligen det går idag 😉 Men Robinson iaf, bra nöje till middagen.
    Hoppas dagen var bra trots ett trist träningspass, ibland blir det inte som man tänkt sig.

    sanna 2010-01-28 20:36:40 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!