Saucony ProGrid Triumph

När jag kikade på alla skorna som stod i skohyllan på Löplabbet vid Heden i Göteborg så slog det mig 2 saker: 1) många skor har rosa detaljer 2) den coolaste skon heter Saucony ProGrid Triumph. Den är inte rosa någonstans. Den är svart och orange. Och den är självlysande! Hur ballt och funktionellt är inte det? Reflexer i all ära men det skulle vara skoj att springa runt med självlysande skor istället. Lite som på slutet av förra århundradet liksom!

Jag köpte ett par Triumph förra året och älskade dem. De satt hur bra som helst och funkade hur bra som helst. Tyvärr blev de kortlivade i min ägo eftersom jag envisades med att springa i sunkig mark med dem alltför många gånger (så nu måste jag väl ha ett par nya?)…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Oh, jag som faktiskt går i skoköpartankar. Har precis som du redan ett par, från förra året, som jag sunkat ner alldeles bedrövligt. Nu tänkte jag ta upp träningen på löpband, för att vara lite snäll mot knä och benhinnor som konstrat eftersom jag sätter upp lite högre fart ute i spåret än vad min kropp egentligen kan hantera ännu. Då gillar jag bandet där jag kan ställa in en hastighet som jag måste följa, men då måste jag ju ha nya, rena skor 😉 Och svart och orange är ju jättensnyggt!

    Millis 2010-01-27 12:08:34
    Svara
  • Har också tittat på denna sko, precis som på Nikes Lunarglide. Svart och Orange är helinne!

    River 2010-01-27 11:47:09 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Har inte kommit igång helt med löpningen igen, men jag behöver verkligen ett par nya löparskor! Mina är 2 år gamla och jag behöver nya om jag ska trappa upp löpningen inför Göteborgsvarvet. Bäst börja i tid… Har egentligen inte råd *suck*. Behöver dessutom nya vanliga träningsskor till gymmet/gruppass också. Varför kommer allt samtidigt!? Haha, tycker synd om mig själv 😛

    Jenny 2010-01-27 11:13:12 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Åh va fina! Jag har såna fastän gamla årgången, eller (skäms lite, kanske tom 2 årgångar gamla). Jättenöjd med mina, kanske dags för nya oranga nu då!

    malin 2010-01-27 10:41:16 http://rosamiltondagboken.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!